Ukrainian Ottawa
-
Доброго дня , у звʼязку з переїздом перездам свій контракт на інтернет з Rogers . 1.5 gb download та здається щось біля 1 gb upload. Ціна 90$ включаючи податки . Контракт закінчується 5 січня 2026 з можливістю перейти на month to month . За подробицями пишіть у особисті , гарного дня !
-
день добрий. ми завозили свого часу більше 10тис в канаду. Якщо хочете все правильно, то не йдіть через зелений коридор. Офіцер таке як сам питатиме чи везете більше, якщо скажете Так то відведуть в кімнату, заповните декларацію і все. Ніхто навіть рахувати не буде. У нас так було. Про Европу не знаю, але здається там так само. Тіки там еквівалент 10тис євро
-
Всім привіт. Мене звати Ольга і нам потрібна Ваша допомога врятувати мого чоловіка,адже він захищав та обороняв нас. Мій чоловік військовослужбовець 157 бригада,2го батальону 3го взводу був на Покровському напрямку та отримав там важкі та серйозні поранення: Множинні уламкові поранення по всьому тілу, забій головного мозку 2ст, проникаючі поранення обох очних яблук іншими словами майже не лишився зору. З кожним днем стан на жаль погіршується. Прошу Вас допомогти щоб мій чоловік міг знову бачити і далі його чекає багато операцій але ми будемо боротись чого б це не коштувало. Приблизно на операції потрібно 250 000грн. Я дуже прошу Вашої допомоги без Вас я не впораюсь. Номер картки 4028082010995122 на ім'я Коваль Андрій Для переказів закордонну PayPal koolgaval Безмежно дякую кожному 🙏
-
Набір триває в Монреалі та Оттаві! Ми шукаємо людей, які можуть бути частиною нашої команди прибирання снігу. ❄️ Лопати / Лідери екіпажу / Оператори ❄️ Можливість надання соціальних виплат 👉 Залишити заявку тут: strathmore. профі/кар'єра — Проводиться набір у Монреалі та Оттаві! Шукаємо надійних людей, які хочуть приєднатися до нашої команди прибирання снігу. ❄️ Лопатки / Лідери екіпажу / Оператори ❄️ Доступні переваги 👉 Залишити заявку тут: strathmore. профі/кар'єра — #hiring #snowjobs #snowremoval #shoveler #growtogether #winterwork #jobsmontreal #jobsottawa
-
Всім привіт. Є речі на дівчинку 3-4р. Віддаю. Північна Каната. Кого зацікавило, пишіть в особисті, будь ласка
-
Зима вже близько! Хочеш стати героєм, який рятує місто від снігу? Запрошуємо тебе до нашої дружньої української команди! 23$ на годину зі старту! Наша компанія з прибирання снігу у Гатіно шукає відповідальних та фізично витривалих працівників. Приєднуйся до нас – чоловіки та жінки будь-якого віку, досвід не обов’язковий! Твої обов’язки: Прибирання снігу з тротуарів, доріг, парковок та приватних територій за допомогою лопат, снігоприбирачів і невеликих тракторів. Що ми пропонуємо: Початкова ставка $23/годину, з можливістю підвищення. Оплата понаднормових у півтора рази – $34.50 за кожну додаткову годину після 40 годин роботи на тиждень. Гнучкий графік: працюй за контрактом або обирай зміни через додаток. Тепла уніформа, яка не дозволить змерзнути! Можливість навчання та отримання канадійського диплому з ландшафтного дизайну (навчання оплачується компанією). Умови: Рівень володіння мовою не має значення. Готовність працювати за будь-якої погоди і в будь-який час доби. Як подати заявку? Надішли у приватні повідомлення і ти вже з нами: 1. Ім’я та прізвище англійською 2. Дата народження 3. Номер телефону 4. Електронну пошту 5. Чи є в вас канадійські права. Не зволікай – кількість місць обмежена!
-
Давайте я вас додам до групи наших українців хто ходив на співбесіду в компанію і підписав контракт їх там вже зараз 49 людей і в будь-якого на ваш вибір запитаєте чи це скам) якщо ви переконаєтесь то можете не вибачатися а просто видалити це повідомлення з вашою помилковою думкою) Згодні?
-
Який зручний для фішингу список персональних даних))