Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 69.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    H H
    wrote on last edited by
    по телефону найкраще з ними вирішувати питання. У них у всіх розподілений сеілз, і в кожного свій план який треба виконувати, тому вони конкурують між собою door to door guys, call center, media marketing team, stores etc.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Le
    wrote on last edited by
    Вітаю! Дівчата можливо хтось знає в який готель можна влаштуватися парт тайм і бажано на вечір ? В день працюю. Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5961056690T Offline
    t5961056690T Offline
    IreNe❣️💕
    wrote on last edited by
    Готелі прибирають зранку коли люди виїжджають і кімнати повинні бути готові до 13:00 бо в 14:00 вже заїжджають нові постояльці.
    1 Reply Last reply
    0
  • t715471537T Offline
    t715471537T Offline
    Milla
    wrote on last edited by
    добрий день! підкажіть, хто вивозив із Голландії більше 10 тис і ввозив до Канади, як усе це пройшло через митницю голландську та канадську? Що вони вимагали? Напишіть будь ласка в приватні. Дякую заздалегідь!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    H H
    wrote on last edited by
    А можна не в приватні, а в групу. Теж цікаво це питання. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yevhen I-ko
    wrote on last edited by
    день добрий. ми завозили свого часу більше 10тис в канаду. Якщо хочете все правильно, то не йдіть через зелений коридор. Офіцер таке як сам питатиме чи везете більше, якщо скажете Так то відведуть в кімнату, заповните декларацію і все. Ніхто навіть рахувати не буде. У нас так було. Про Европу не знаю, але здається там так само. Тіки там еквівалент 10тис євро
    1 Reply Last reply
    0
  • t7550653766T Offline
    t7550653766T Offline
    Olha Koval
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Мене звати Ольга і нам потрібна Ваша допомога врятувати мого чоловіка,адже він захищав та обороняв нас.   Мій чоловік військовослужбовець 157 бригада,2го батальону 3го взводу був на Покровському напрямку та отримав там важкі та серйозні поранення: Множинні уламкові поранення  по всьому тілу, забій головного мозку 2ст, проникаючі поранення обох очних яблук іншими словами майже не лишився зору. З кожним днем стан на жаль  погіршується.   Прошу Вас допомогти щоб мій чоловік міг знову бачити і далі його чекає багато операцій але  ми будемо боротись чого б це не коштувало.   Приблизно на операції потрібно 250 000грн.   Я дуже прошу Вашої допомоги без Вас я не впораюсь.   Номер картки 4028082010995122 на ім'я Коваль Андрій   Для переказів закордонну PayPal koolgaval Безмежно дякую кожному 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Віктор
    wrote on last edited by
    Набір триває в Монреалі та Оттаві! Ми шукаємо людей, які можуть бути частиною нашої команди прибирання снігу. ❄️ Лопати / Лідери екіпажу / Оператори ❄️ Можливість надання соціальних виплат 👉 Залишити заявку тут: strathmore. профі/кар'єра — Проводиться набір у Монреалі та Оттаві! Шукаємо надійних людей, які хочуть приєднатися до нашої команди прибирання снігу. ❄️ Лопатки / Лідери екіпажу / Оператори ❄️ Доступні переваги 👉 Залишити заявку тут: strathmore. профі/кар'єра — #hiring #snowjobs #snowremoval #shoveler #growtogether #winterwork #jobsmontreal #jobsottawa
    1 Reply Last reply
    0
  • t1945096717T Offline
    t1945096717T Offline
    Iryna Sidelnikova
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Є речі на дівчинку 3-4р. Віддаю. Північна Каната. Кого зацікавило, пишіть в особисті, будь ласка
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    MOISHA
    wrote on last edited by
    Зима вже близько! Хочеш стати героєм, який рятує місто від снігу? Запрошуємо тебе до нашої дружньої української команди! 23$ на годину зі старту! Наша компанія з прибирання снігу у Гатіно шукає відповідальних та фізично витривалих працівників. Приєднуйся до нас – чоловіки та жінки будь-якого віку, досвід не обов’язковий! Твої обов’язки: Прибирання снігу з тротуарів, доріг, парковок та приватних територій за допомогою лопат, снігоприбирачів і невеликих тракторів. Що ми пропонуємо: Початкова ставка $23/годину, з можливістю підвищення. Оплата понаднормових у півтора рази – $34.50 за кожну додаткову годину після 40 годин роботи на тиждень. Гнучкий графік: працюй за контрактом або обирай зміни через додаток. Тепла уніформа, яка не дозволить змерзнути! Можливість навчання та отримання канадійського диплому з ландшафтного дизайну (навчання оплачується компанією). Умови: Рівень володіння мовою не має значення. Готовність працювати за будь-якої погоди і в будь-який час доби. Як подати заявку? Надішли у приватні повідомлення і ти вже з нами: 1. Ім’я та прізвище англійською 2. Дата народження 3. Номер телефону 4. Електронну пошту 5. Чи є в вас канадійські права. Не зволікай – кількість місць обмежена!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    MOISHA
    wrote on last edited by
    Давайте я вас додам до групи наших українців хто ходив на співбесіду в компанію і підписав контракт їх там вже зараз 49 людей і в будь-якого на ваш вибір запитаєте чи це скам) якщо ви переконаєтесь то можете не вибачатися а просто видалити це повідомлення з вашою помилковою думкою) Згодні?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liu de Soria
    wrote on last edited by
    Який зручний для фішингу список персональних даних))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Віктор
    wrote on last edited by
    Я з Гатіно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Віктор
    wrote on last edited by
    Мене додайте будь ласка в групу!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liu de Soria
    wrote on last edited by
    А навіщо вам усі ці дані незнайомих людей, яких ви ще навіть не найняли, замість нормального резюме?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5745440399T Offline
    t5745440399T Offline
    Ben Simon
    wrote on last edited by
    Скоріше цікаво як ви пояснюєте для чого вам пункт про дату народження)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    MOISHA
    wrote on last edited by
    Імʼя та призвіще нам потрібно для реестрації на співбесіду Вік нам потрібен щоб оцінити можливості фізичні людини, Номер телефону та емейл треба для звʼязку Чи є права канадійські нам треба знати щоб знати на яку позицію підходить людина бо без прав в нас працюють з лопато а з правами є вакансії на маленький трактор або драйвер для брігади А з якого міста нам треба знати щоб орієнтуватися в який філіал влаштуємо Бо в нас філіали у Монреалі, Гатіно та інші міста
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Андрій
    wrote on last edited by
    Привіт група. Як краще і вигідно переслати кошти в Україну ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan K
    wrote on last edited by
    Якщо велика сума - SWIFT, там фіксована ставка за перевод, поменьше - wise, paypal, etc
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Андрій
    wrote on last edited by
    Думаю я в цьому не розберусь))) , але дякую за пораду.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags