Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 61.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    MOISHA
    wrote on last edited by
    Імʼя та призвіще нам потрібно для реестрації на співбесіду Вік нам потрібен щоб оцінити можливості фізичні людини, Номер телефону та емейл треба для звʼязку Чи є права канадійські нам треба знати щоб знати на яку позицію підходить людина бо без прав в нас працюють з лопато а з правами є вакансії на маленький трактор або драйвер для брігади А з якого міста нам треба знати щоб орієнтуватися в який філіал влаштуємо Бо в нас філіали у Монреалі, Гатіно та інші міста
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Андрій
    wrote on last edited by
    Привіт група. Як краще і вигідно переслати кошти в Україну ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan K
    wrote on last edited by
    Якщо велика сума - SWIFT, там фіксована ставка за перевод, поменьше - wise, paypal, etc
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Андрій
    wrote on last edited by
    Думаю я в цьому не розберусь))) , але дякую за пораду.
    1 Reply Last reply
    0
  • t356056486T Offline
    t356056486T Offline
    Oleksandr
    wrote on last edited by
    якщо є бажання розібратися, то швидко і дешево через криптовалюту
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    H H
    wrote on last edited by
    Money Gram, заплатив біля $40 за $3К що відправив. В Україні люди одержали готівку через 2-3 хвилини після відправки.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олексій
    wrote on last edited by
    Шукаєте репетитора, щоб підтягнути свій рівень англійської?🤗 Тоді спробуйте нас! Наші онлайн-заняття допоможуть Вам швидше вивчити іноземну та позбутися мовного бар'єру і почати спілкуватися англійською вже сьогодні!🇬🇧 Вартість від 320 гривень/заняття💵 Перше заняття - безкоштовно. Реєстрація в приватних повідомленнях💌
    1 Reply Last reply
    0
  • t1212669033T Offline
    t1212669033T Offline
    Mariia Suit
    wrote on last edited by
    🌟 Привіт, друзі! 🌟 Мене звати Марія, і я ваш провідник у світ англійської мови! З 5-річним стажем викладання, багатьма відгуками та сертифікатом TESOL, я з радістю допоможу вам підготуватися до CELPIP та впевнено скласти цей тест! 📚✨ 🚀 Чому варто вибрати мій курс? Індивідуальний підхід: Я звільнив 3 місця для персональної підготовки. Групові заняття: Зберіть своїх друзів і займайтеся разом - це не тільки ефективно, але весело! Гнучкий графік: Курс триває 2-4 місяці, щоб ви змогли швидко досягти своїх цілей. Перевірені методики: Я використовую сучасні методики навчання, щоб зробити процес незабутнім і цікавим! 💬 Пишіть в особисті повідомлення, якщо хочете отримати більше інформації або запитати. Я буду рада допомогти вам впевнено підійти до тестування та розкрити ваш потенціал! ✨ Також є можливість приєднатися до мого speaking club, який проходить щотижня у вихідні на різні теми. 🔗 Записуйтесь зараз та зробіть свій перший крок до мовного прогресу! Не пропустіть можливість стати частиною нашої дружної спільноти! Чекаю на онлайн зустрічі! ✨
    1 Reply Last reply
    0
  • t1320336317T Offline
    t1320336317T Offline
    Yuliia Sirenko
    wrote on last edited by
    Доброго дня, потрібно зробити завірений переклад свідоцтв про народження з російської на англійську, і з польської на англійську, для садочка. Поділіться, будь ласка, контактами 🙌
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Пропоную бухгалтерськi послуги в Канадi: - консультацii з бiзнесу та self - employed, - подання податкових декларацій, - реєстрацiя корпорацій, bookkeeping, self -employed, GST/HST account, WSIB, Payroll, - child benefit, - реєстрацiя на клiматичнi виплати, - Healthy Smile реєстрацiя, - Employment Insurance при звiльненнi, - виплати при народженнi дiтей. Звертайтесь за тел 647-819-2707 Наталя.
    1 Reply Last reply
    0
  • t857421537T Offline
    t857421537T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Привіт, хтось тут користується Trustee Plus?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    Beth Cereghin Schroder надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3156
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    قصي надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3159
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    قصي надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3164
    1 Reply Last reply
    0
  • t1266966802T Offline
    t1266966802T Offline
    Nika
    wrote on last edited by
    Вітаю!батьки (65 років) отримали Work permit у 2023 році, поїхали, а зараз хочуть повернутися. Але у них не буде контракту на житло тощо. Чи можуть вони податись на продовження Work permit? або що важливо мати на продовження? віза дійсна до 2028 року. Адреса доставки Work permit я вкажу свою.
    1 Reply Last reply
    0
  • t554184800T Offline
    t554184800T Offline
    Марина Сидоренко
    wrote on last edited by
    Хто хоче піти зі мною?))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesia Che
    wrote on last edited by
    На продовження WP батько повинен бути в Канаді.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1266966802T Offline
    t1266966802T Offline
    Nika
    wrote on last edited by
    Так звісно, вони приїдуть до Канади. А потрібно зараз ще раз проходити медичний огляд? Якщо останній був 2023, але приїхали з країни з якої не потрібно проходити медичний догляд.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Андрій
    wrote on last edited by
    Всім доброго вечора, Таке питання , чи хтось має досвід перекидання коштів з України в Канаду великої суми , на банківський рахунок в Канаду , якщо є такий досвід ,поділіться буду вдячний
    1 Reply Last reply
    0
  • t1809719682T Offline
    t1809719682T Offline
    Vasyl Shevchuk
    wrote on last edited by
    Так
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.