Ukrainian Ottawa
-
Шукаєте репетитора, щоб підтягнути свій рівень англійської?🤗 Тоді спробуйте нас! Наші онлайн-заняття допоможуть Вам швидше вивчити іноземну та позбутися мовного бар'єру і почати спілкуватися англійською вже сьогодні!🇬🇧 Вартість від 320 гривень/заняття💵 Перше заняття - безкоштовно. Реєстрація в приватних повідомленнях💌
-
🌟 Привіт, друзі! 🌟 Мене звати Марія, і я ваш провідник у світ англійської мови! З 5-річним стажем викладання, багатьма відгуками та сертифікатом TESOL, я з радістю допоможу вам підготуватися до CELPIP та впевнено скласти цей тест! 📚✨ 🚀 Чому варто вибрати мій курс? Індивідуальний підхід: Я звільнив 3 місця для персональної підготовки. Групові заняття: Зберіть своїх друзів і займайтеся разом - це не тільки ефективно, але весело! Гнучкий графік: Курс триває 2-4 місяці, щоб ви змогли швидко досягти своїх цілей. Перевірені методики: Я використовую сучасні методики навчання, щоб зробити процес незабутнім і цікавим! 💬 Пишіть в особисті повідомлення, якщо хочете отримати більше інформації або запитати. Я буду рада допомогти вам впевнено підійти до тестування та розкрити ваш потенціал! ✨ Також є можливість приєднатися до мого speaking club, який проходить щотижня у вихідні на різні теми. 🔗 Записуйтесь зараз та зробіть свій перший крок до мовного прогресу! Не пропустіть можливість стати частиною нашої дружної спільноти! Чекаю на онлайн зустрічі! ✨
-
Доброго дня, потрібно зробити завірений переклад свідоцтв про народження з російської на англійську, і з польської на англійську, для садочка. Поділіться, будь ласка, контактами 🙌
-
Доброго дня. Пропоную бухгалтерськi послуги в Канадi: - консультацii з бiзнесу та self - employed, - подання податкових декларацій, - реєстрацiя корпорацій, bookkeeping, self -employed, GST/HST account, WSIB, Payroll, - child benefit, - реєстрацiя на клiматичнi виплати, - Healthy Smile реєстрацiя, - Employment Insurance при звiльненнi, - виплати при народженнi дiтей. Звертайтесь за тел 647-819-2707 Наталя.
-
Beth Cereghin Schroder надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3156
-
قصي надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3159
-
قصي надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3164
-
Вітаю!батьки (65 років) отримали Work permit у 2023 році, поїхали, а зараз хочуть повернутися. Але у них не буде контракту на житло тощо. Чи можуть вони податись на продовження Work permit? або що важливо мати на продовження? віза дійсна до 2028 року. Адреса доставки Work permit я вкажу свою.
-
Хто хоче піти зі мною?))
-
Так