Ukrainian Ottawa
-
В цій галузі 95% пропонуючих - шахраї, беруть передоплату та зникають, будьте готові. Шукайте спрямовано тих хто летить туди чи сюди.
-
Якщо ці ліки можна купити в Сербії, я знаю чоловіка який буде летіти з Сербії, його можете попрохати.
-
Мы ищем человека передать наш lease( заканчивается 30 июня 2025 года)Ежемесячная аренда - 1691,00 долларов, вода и электричество оплачиваются отдельно. В стоимость аренды включен интернет от Rogers. Дом новый, есть комната для мероприятий, хорошие соседи. Также в соседнем здании (с тем же лендлордом) есть тренажерный зал за дополнительную плату $30,00. В квартире есть посудомоечная машина, стиральная и сушильная машины. Мы также можем оставить телевизор и телевизионный столик, если вам нужно. Мы переезжаем за границу, и квартира будет свободна с 1 февраля,2025. Новый арендатор должен возместить нам залог за последний месяц аренды, который будет переведен на ваш договор. Мы первые, кто снимал эту квартиру. Район тихий и спокойный, рядом парк и река с красивыми пейзажами. До станции Lees 5 минут пешком, автобусная остановка — всего в 2 минутах. Адрес 19 Robinson Ave
-
-
Добрий день усім! Будь ласка підкажіть гарного інструктора для g2 підготовки
-
Доброго усім понеділка 👋 Чи є тут хтось, хто планує летіти до України? Хочу хрестику та сестрі передати смаколики😊
-
Хто знає , чи є ще якісь привілегії для українців хто вже в Канаді більше півтори року та які отримали тільки одноразову допомогу?!
-
Доброго вечора , шукаю роботу , можливо хтось знає напишіть в особисті , дякую )
-
Хто займається безкоштовними курсами з англійської, після яких отримують сертифікат , надішліть як на них записатися )
-
напишіть мені в особисті, перейшлю інструкції по пошуку роботи
-
нема нічого, навіть в Квебеку меньше стало халяви
-
Існує фінансова підтримка для сімей з неповнолітніми дітьми
-
Ви маєте на увазі Canada child benefits?