Ukrainian Ottawa
-
Просто цікаво, для тих в кого українських банків вже нема, в Монобанку можливо зареєструватися дистанційно?
-
Адель надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3346
-
Walk-in clinic найближча
-
Можна від'їхати трохи від Оттави до невеликого містечка, гадаю там не повинно бути великих черг у волк ін клінік
-
Я кілька разів була в Оттаві в emergency, кожного разу в неділю приблизно 10 ранку, за 4 години я вже виходила з лікарні. Не знаю може в будні дні довше.
-
Юля надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3357
-
Хіба та програма не для дітей?
-
🐶Продаємо цуценят Мальтіпу! 🐶 Малюки народилися 21 жовтня 2024 року та будуть готові переїхати у нові домівки перед самим Новим Роком. До цього часу цуценята пройдуть усі необхідні вакцинації за віком та отримають мікрочіпи. У посліді є два хлопчики та одна дівчинка. Дівчинка вже знайшла свою майбутню сім’ю, а ось хлопчики чекають на своїх найкращих господарів! Вони просто неймовірні! 🥰 Це вже другий послід у нашої собачки, тому ми можемо показати, як виглядають дорослі цуценята з першого посліду. Для отримання додаткової інформації пишіть у приватні повідомлення. ❤️
-
Марина надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3361
-
«Сегодня я надела очень особенное платье, но мне все равно нужен кто-то, кто его понимает и может его похвалить».😒😟