Ukrainian Ottawa
-
Сьогодні завершується фестиваль європейського кіно в Оттаві. І присвячений він Україні демонстрацією документального фільму на основі відео з телефонів у перші дні повномасштабного наступу росії. Прчаток о 16:00. Квиток коштує всього 15 cad. Нижче скріни з потрібною інормацією
-
Всім привіт. Перездаємо свій договір на оренду квартири. З 07.02.2025 по 07.07.2025р. Зbadroom 1 bathroom. Окремий вхід та власне подвірʼя. Адреса 1250 McWatters Rd, Ottawa Є паркомісце. Дозволяють з тваринами. Місячна вартість 2400дол. (+ залог 2400дол). За детальною інформацією пишіть у приватні.
-
MARYAN VIRGIL надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3419
-
нормально ходять наліпки з Амазону вже третій рік))
-
Добрий день. Поділіться, будь ласка, контактами перевірених фотографів в Оттаві, а також студій для сімейної фотосесії 📸
-
6138682200 жінку звати Сабра, англомовна
-
Вас цікавлять тільки українці фотографи?
-
Продаємо цуценят Мальтіпу! 🐶 Малюки народилися 21 жовтня 2024 року та будуть готові переїхати у нові домівки перед самим Новим Роком. До цього часу цуценята пройдуть усі необхідні вакцинації за віком та отримають мікрочіпи. У посліді є два хлопчики та одна дівчинка. Дівчинка вже знайшла свою майбутню сім’ю, а ось хлопчики чекають на своїх найкращих господарів! Вони просто неймовірні! 🥰 Це вже другий послід у нашої собачки, тому ми можемо показати, як виглядають дорослі цуценята з першого посліду. Для отримання додаткової інформації пишіть у приватні повідомлення. ❤️
-
Всім привіт. Мені дуже важко про це писати і я хочу щоб усі дочитали мій пост до кінця. Спочатку про себе. Я служив у 95 Житомирській десантно-штурмовій бригаді ще до початку війни, і застав її коли були на черговій ротації АТО. Був заступником командира роти з озброєння у танковій роті.Наша локація була спочатку під Бахмутом потім нас перекинули на Ізюмський напрямок. Через 3 місяці важких боїв я отримав поранення і вибув на 4 місяці, потім знову повернувся до своїх хлопців, через 5 місяців був звільнений бо травми не давали змоги працювати. Але мова не про це. Нещодавно балакав зі своїм старшиною якій ще досі воює. Розмова була дуже болюча,особливо для мене,бо подумки я ще досі там і з болем в серці згадую моїх загиблих молодих хлопців. У них було 2 машини на підрозділ, машинами їх назвати важко бо був т4 який наїздив стільки що помер своєю смертю, і L200 також прогнивший вщент. Наразі виконувати якісь основні завдання просто неможливо. Тому що КамАЗ який стоїть на балансі відсвяткував 50 річчя, і по друге він дуже повільний та високий. Хлопцям потрібен якийсь пікап щоб можна було і боєкомплект підвезти і речі і особовий склад. Я розумію що більшість людей які наразі знаходяться не в Україні вже не сильно цікавляться подіями, але хочу достукатись до вашої небайдужості, адже у багатьох з вас є на Батьківщині батьки, брати та сестри, бабусі та дідусі. На машину збирає кошти сестра старшини. Її реквізити будуть нижче. Я пишу не тільки в цій групі, тому що машина має бути на вчора, і я хочу в найкоротший час назбирати потрібну суму. Всім дякую за розуміння та бажаю успіхів у новій країні.
-
Всіх вітаю! Я Олег маркетолог
-
Susan All надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3481