Ukrainian Ottawa
-
Одна PDF форма IMM5710e ретельно заповнити в Adobe Reader, натиснути Validate, зберегти та подати онлайн через особистий кабінет IRCC, все просто, на ютьюбі шукайте CUAET продовжити work permit
-
Всем привет. Есть видео гайд по как продлить ворк пермит ?
-
Я вот каждый раз вижу эту рекламу и недоумеваю. Если это для украинцев, то почему на английском. Если не для украинцев- зачем размещать в украинских группах? О чем тоже вопрос. Потому те, кто знает кто это, реклама не нужна. Кто не знает, нет ни одной зацепки понять🤷♀️🤷♀️🤣🤣
-
OCCSC дарує кілька безкоштовних квитків для родин з дітьми від 8 років на показ фільму “Best Christmas Pageant Ever”, який відбудеться завтра, у суботу, 14 грудня, о 14:00. 📍 Локація: Ottawa Family Cinema, 815 St. Lawrence Boulevard. Кількість квитків обмежена. 📩 Для реєстрації напишіть нам на електронну пошту
-
Ви живете в районі, який відноситься до Лізгар?
-
Проплачена реклама
-
Вітаю, шукаємо хоста в Оттаві для проведення івентів на тему Startup Networking Event, івенти проводяться 2 рази на місяць, оплата 50 доларів на годину. Вимоги: знання англійської мови на рівні вільного спілкування, комунікабельність. Досвід роботи ведучим або організатором заходів буде плюсом. Кому цікаво напишіть мені в особисті повідомлення
-
Тоді вас повинні прийняти до цієї школи за місцем проживання. Ми спеціально шукали квартиру у цьому районі, щоб піти до Лізгару. Син навчається там уже третій рік.
-
Канада не унікальна у цьому, в Україні аналогічно
-
Характерна ситуація для міст Канади: якість освіти в багатьох школах така що люди спеціально шукають житло для оренди в районі нормальних шкіл
-
Ну це само собою
-
Доброго дня, продаю ліжко, стіл зі стільцями та швейну машинку. Pick up тільки. За цінами та інформацією де та коли можна їх забрати, будь ласка, звертайтеся до мене у приватні повідомлення. Усе в доброму стані, немає жодних пошкоджень чи подряпин на жодних з речей.