Ukrainian Ottawa
-
Добрий ранок, пропоную послуги доглядальниці або няні, маю досвід, маю рекомендації. Освіта вища, пишіть в особисті.
-
Цікавить постійне місце проживання ( PR status)? Вам до нас ! Офіс розташований в Оттаві! Звертайтесь за консультацією! +1 613 621 5010
-
Назар надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3663
-
Доброго дня , підкажіть будь ласка, де можна по вечеряти в Оттаві 31 числа ?
-
У себе вдома 😊
-
Доступні цуценята Мальтіпу! 🐶 Найкращий подарунок до Різдва☺️ Малюки народилися 21 жовтня 2024 року та будуть готові переїхати у нові домівки перед самим Новим Роком. До цього часу цуценята пройдуть усі необхідні вакцинації за віком та отримають мікрочіпи. Для отримання додаткової інформації пишіть у приватні повідомлення. ❤️ 📍Оттава
-
Знаю, що є на стороні Гатіно в магазині Super C
-
Школа дуже хороша і перевести дитину дуже просто. Звертаєтесь до Family Reception Centre у OCDSB. Вам нададуть усю інформацію та призначать зустріч, щоби перевірити у дитини рівень англійської мови (бо у цій школі немає програми підтримки ESL) - і, власне, все. Не памʼятаю, чи іспит лише з англійської, чи ще й математика. Якщо, раптом, вам (комусь з батьків) ще складно вільно спілкуватися англійською, то вкажіть на це - і вам запросять перекладача на цю зустріч. А школа, насправді, дуже хороша і вчителі чудові. Нам усе дуже подобається. Такий собі Хоґвардс 😊
-
Ні, це High School, з 9 по 12 класи
-
Всім привіт 🙋🏻♀️ Шукаю роботу, в Канаді маю досвід кухарем і баристою. За її межами був досвід офіціанта, адміністратора і у продажах. Англійська впевнена середня, люблю комунікацію. Для себе розглядаю такі вакансії як administrative assistant, receptionist, server, barista. Також відкрита для інших пропозицій. Буду вдячна кожному за допомогу🫂❤️🩹 Мешкаю в Канаті, розглядаю варіант переїзду ближче до даунтауна. Авто немаю.
-
Бо я сьогодні відпочиваю
-
Чи э в когось бажання покататись на ковзанках у даунтауні через пару годин?