Ukrainian Ottawa
-
На RAV4 черга від 6 до 12 місяців залежно від комплектації
-
А зараз скільки чекають ?
-
Я гадав це післяковідне безумство скінчилось
-
Дізнавався щось біля місяця тому. В чергу встати нічого не коштує. Коли буде підходити черга, у вас запитають, чи будете брати, якщо ні - запропонують іншій людині, яка обирала схожу машину. Завдатків, передплат робити не треба.
-
Доброго дня! Need help 🙏🙏🙏🥹хто знає як вирішити цю проблему або може допомогти? Нам ремонтували і зараз гудить з морозильної камери 20 годин із 24😭 чи є контакти людей або хтось хто розбирається в холодильниках тут ?
-
Ansh надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3722
-
я знаю того хто знає в Монреалі, ну й в Оттаві знаю медика-масажера українку, але це треба питати в неї, чи робить таке
-
Вам потрібно до Хіропрактора. Ми відвідували вже декількох лікарів, всі виявилися чудовими
-
Вітаю, до мене хоче приїхати друг з України, в нього немає візи CUAET і я розумію що програма закрита, який найкращий варіант у цій ситуації ? Робити visitor візу ? Може хто знає чи можу я дати якийсь референс або створити лист запрошення? Можливо є якісь організації або люди що можуть підказати? Дякую за вашу увагу
-
На загальних підставах подавати, як завжди до 2022 подавали на працевлаштування в Канаді. Або туристом та потім нелегалити за кеш :) Запрошувати можуть тільки родичів та тільки ті в кого вже PR.
-
Цікавить постійне місце проживання ( PR status)? Вам до нас ! Офіс розташований в Оттаві! Звертайтесь за консультацією! +1 613 621 5010
-
Доброго дня! $150 одна година. Офіс розташований в Оттаві! Можемо організувати зустріч online zoom meeting, або персонально в офісі за адресою 1757 Bank St., K1V 7Z4, Офіс 203. WhatsApp +1 613 621 5010 Якщо цікавить консультація, звертайтесь! Будемо раді допомогти !😊