Ukrainian Ottawa
-
Доброго дня! $150 одна година. Офіс розташований в Оттаві! Можемо організувати зустріч online zoom meeting, або персонально в офісі за адресою 1757 Bank St., K1V 7Z4, Офіс 203. WhatsApp +1 613 621 5010 Якщо цікавить консультація, звертайтесь! Будемо раді допомогти !😊
-
Найкращий подарунок до Різдва та Нового року! Цуценя Мальтіпу:) Залишився один хлопчик, звертайтесь в особисті повідомлення за додатковою інформацією, хто зацікавлений! Оттава📍
-
Відповіла вам в приватні😊
-
Muzz надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3728
-
Пропоную послуги доглядальниці, годування, санітарія, ін'єкції, заняття.
-
Реферальна програма від Tesla діє лише до кінця року. Тож якщо ще хтось хоче отримати $2600 знижки на нове авто - поспішайте. Пишіть у приват для отримання реферального посилання. PS: я ніякого зиску з того крім бонусів (не живі гроші) не отримую.
-
Доброго дня .Чи є хтось хто працює механіком? І може допомогти відкрити машину в мене сів акомулятор і я не можу відкрити ніяк машину
-
Яка машина? Механічний замок на водійському є?
-
Такі новини: чимало українців отримали чи будуть отримувати листи від IRCC (мігр. служби), в яких вказано що їх віза скоро закінчуюється. 1. Хто отримає такий - не прейматися 2. Це стандартне нагадування від уряду, яке зараз отримують іммігранти з будь-яких країн, в кого віза підходить к кінцю 3. Навіть буває що ви вже подали на продовження візи по CUAET та отримали такий лист все одно 4. Кілька років тому такі були стандартною процедурою, але потім тимчасово припинили їх відсилати, тепер під небувалу міграційну кризу знову почали Що робити? В кого завершується строк візи та хто ще не подав на продовження, подавайте через сайт IRCC, Guide 5551 - Applying to Change Conditions or Extend Your Stay in Canada - online application. Заповнення форм займає пару годин, плата 100 CAD.
-
Механічно повинен відкритися, але на крайній випадок можна підїхати
-
Марка, рік, фото замка на дверях...все можливо