Ukrainian Ottawa
-
Запрошуємо на ярмарок вакансій в готелі Holiday Inn Express Suites (Ottawa Gatineau) Середа, 30 Листопада, 2022 13:00 – 15:00 Місце проведення ярмарку : 400 Cooper Street suite 2000, Ottawa - Головний Офіс OCCSC Вакансії 1. Кухар (ранкова зміна) 2. Обслуговування номерів 3. Готельний персонал 4. Адміністратор рецепції Очікувана заробітна платня на годину: $15-$25 Реєстрація за посиланням: www.occsc.org/event-details/holiday-inn-express-suites-ottava-gatino-yarmarok-vakansiy-30-listopada-202 У графі PR number пишіть, будь ласка, свій UCI (знайдете на Work Permit) Контакти та додаткова інформація: [email protected] Буде переклад українською! Чекаємо на зустріч!
-
Привіт, спільното, вітаю в Оттаві! Я працюю в Ottawa Chinese Community Service Centre за українською програмою, якщо адміни не проти, можу постити тут деяку інформацію стосовно наших подій та сервісів.
-
#новини 💪"Хочу допомогти армії", — 8-річний чернігівець Сергій Мороз передав машину для ОК "Північ" Школяр передав машину для розвідки оперативного командування "Північ". Він збирав на неї гроші співом, авто обійшлося у 261 тисячу гривень. Ключі від автомобіля школяр передав командувачу Віктору Ніколюку і заспівав для нього пісню. "Я вирішив збирати на машину, бо хочу допомогти армії, щоб наша країна виграла. Співав на цю машину я 25 днів. Було важко, але на ЗСУ я стараюся", — сказав хлопець. ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 🇺🇦 Українці Оттави в соціальних мережах: Telegram Instagram Сторінка в Facebook Instagram USA
-
Дзвонити не треба
-
Ми були на 959 Wellington St. W,
-
Тільки із собою треба мати work permit
-
Я там працюю , відразу віддаємо
-
Приходьте в YMCA
-
www.octranspo.com/en/news/article/displaced-persons-and-refugees-transit-pass-program/ #підкажіть Це безкоштовний на пів року для новоприбулих. Ми сьогодні там були, то рекомендують з грудня почати, щоб не втратити місяць бо там відлік не від дати до дати, а по місяцях)
-
Вітаю. Підкажіть, хтось робив проїдний на місяць в Оттаві? Я десь читав, що він коштує $125, але якщо людина щойно приїхала, то якоси може податись на EquiPass, який коштує $58. Хтось таке робив? Якщо так, то поділиться, як можна придбати той пільговий пасс. Дякую)
-
скільки коштують?
-
Если новую то попробуйте IKEA, Mobilia, Brick, Leon's. Если пользованная, то Value Village или Habitat For Humanity Greater Ottawa ReStore на 3 Iber Rd.