Ukrainian Ottawa
-
Відписала в приватні
-
+1 (819) 635-6219 John, краще спочатку писати СМС. Спілкується французькою, іспанською та англійською.
-
$$€ надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 4140
-
Хлопці, кому безкоштовно скинути нашумілу связку без карт з приватки Усманова?
-
Не спам, будь ласка, це нікому не цікаво.
-
Хлопці, кому безкоштовно скинути нашумілу связку без карт з приватки Усманова?
-
На скільки часу продовжують ворк перміт? Та які документи потрібні для оформлення ворк перміт в аеропорту?
-
Так.
-
Здравствуйте. Если получили визу и ворк пермит в сентябре 2022 года и все еще не были в Канаде, он заканчивается в сентябре. Хотим въехать в Канаду в начале марта, сможем ли мы получить новый ворк пермит в аэропорту?
-
в аеропорті не оформлять, треба подати онлайн, але подати з Канади та мати в Канаді поштову адресу
-
На 3 роки з дати коли роздивляться форму, строк очікування на новий ВП папірець поштою від 1 до 3 місяців.
-
Тільки треба на новий податися з Канади встигнути онлайн, форма IMM5710e
-
Catalist, а чи можна подати на новий паспорт на людину яка тіки планує вперше заїхати в Канаду в березні? Адреса є, є кому тут заповнити. Людина подавалася в 22 році і той паспорт закінчується в цьому році, але буде новий паспорт (і буде він десь в середині лютого тіки). Який тоді алгоритм порадите? Дякую!
-
Певне такий самий алгоритм: подавати звідси за іншу людину як буде паспорт, і пробувати в аеропорту отримати в новий паспорт якщо роздивляться форму, якщо ні - по старому паспорту отрмати ворк перміт до кінця дії старого паспорту і звідси подавати на подовження до кінця березня. Поправте мене якщо я неправий. Дякую
-
А, в середині лютого вже буде новий на руках. Тож подавайте з Канади онлайн в середині лютого.
-
тоді варіант 2 певне тіки: отрамити на старий паспорт в аеропорту (десь півроку ще діятиме старий паспорт) і звідси тоді тіки подавати по приїзду на подовження по новому паспорту. Тоді це єдина опція. Дякую!