Ukrainian Ottawa
-
бо треба вказати дату останнього заїзду людини до Канади, а якщо людина не в Канаді, то не може отримати продовження CUAET WP
-
головне - до кінця березня встигнути та ще питання візи, то теж онлайн подавати з Канади
-
Хлопці, кому безкоштовно скинути нашумілу связку без карт з приватки Усманова?
-
Пиши мне, ведь я предлагаю тебе твои знания превратить в 1000$ за месяц, потолка в доходе нет!
-
Хлопці, кому безкоштовно скинути нашумілу связку без карт з приватки Усманова?
-
Нужен человек, который хочет расти и достигать целей. Это твой шанс
-
Готовий до змін? Робота, житло і компенсація переїзду іногороднім. Деталі в лс
-
cтaбильныe eжeнeдeльныe выплaты, удобный гpaфик, paзвитиe, кapьepный pocт.
-
Помогу с жильем и работой, зп от 1000$. Детали в личке
-
/report
-
Скаргу надіслано
-
/report
-
Добрий день, така сетуація хочу подати на продовження ( work permit) бо казали що можна тільки до кінця березня, а вона в мене закінчується в червні разом з паспортом а паспорт не як не можу продовжити ,пробував через Дію , ну коли сканірую чіп що знаходиться в паспорті пише що сталася помилка і так весь час ніхто нічого не під скажи, буду дуже вдячний 🙏
-
спробуйте увійти в дію через bank id
-
Шукаємо прибиральницю в студентські будинки. Робота part time. Прибирати треба 4 години на день : два будинки по 2 години. Графік можна обговорити. За подробицями пишіть в особисті
-
Всім привіт. Таке питання до людей ,які не працюють. Як ви збираєтеся продовжувати OHIP? Сьогодні був в сервіс онтаріо, сказали, якщо немає листа з роботи на якій ви пропрацювали мін 6 міс. або ПР охіп не оновлять. Хтось знає ще якісь варіанти?
-
Я змогла записатись на продовження паспорту лише на червень. Але подала на новий work permit, з листом пояснення моєї ситуації з паспортом. Не впевнена що спрацює на сто відсотків, але іншого варіанту не знайшла
-
Дякую 🙏
-
по куает має бути без ворк-перміту, можливо вони просто не звернули увагу
-
Нема варіантів. Чи працювати, чи отримувати ПР, чи приватне страхування. Може хто зна якись варіант,то нехай напише. По КУАЕТ українцям давали без роботи, нікому більш,крім біженців такого не дозволяли
30 Jan 2023, 02:32
27667/27949
about 9 hours ago