Ukrainian Ottawa
-
Віцепрезидент Єврокомісії Валдіс Домбровскіс прибув до Києва з офіційним візитом. "Прибув до Києва, щоб обговорити підтримку ЄС для України, зосередитися на надзвичайній фінансовій підтримці та наших планах на 2023 рік. Я також обговорю з Володимиром Зеленським та Денисом Шмигалем конкретні кроки для тіснішої економічної інтеграції між ЄС та Україною", - написав Домбровскіс у Twitter.
-
Перші тижні в Канаді 🇨🇦🇺🇦 Що необхідно зробити в перші тижні після прибуття в Канаду? 1) Прибувши до Канади по імміграційній візі, Ви повинні подати заяву на видачу Карти постійного резидента (Permanent Residence Card, PRC). 2) Знайти тимчасове житло (читайте оголошення в газетах або через знайомих. Можна зняти номер в готелі або в так званому домі прийомів (RECEPTION HOUSE або RESETTLEMENT HOUSE), де можна прожити близько місяця. Це недорого і включає харчування). 3) Вивчити карту міста і транспортні маршрути. 4) Купити телефонну книгу (на блакитних сторінках містяться адреси і телефони всіх державних служб). 5) Зв’язатися з Канадським імміграційним центром у вашому місті (номер телефону є в телефонній книзі). 6) Отримати Картку з номером соціального страхування (Social Insurance Number card) і Картку медичного страхування (Health Insurance card). 7) НАЙВАЖЛИВІШЕ! Долучитись до ком'юніті українців Ukrainian Ottawa в соц мережах (Facebook, Instagram та Telegram) 😉
-
Hi Tell your Ukrainian friends in Ottawa please
-
Так, в Оттаві відкрився центр допомоги Українцям, і вони шукають нових волонтерів. Можете знайти інформацію на їх сайті, тут нажаль неможна лінк залишити
-
Дякую
-
Дякую
-
Дякую
-
Доброго Дня Шановні..Получив візу на 3 роки .В який термін мені потрібно виїхати ? Дякую
-
Ось шо пишуть : Програма cuaet закінчується 31 березня.Всі хто отримав візу ,або подав на візу до цієї дати зможуть полетіти до Канади після закінчення програми та отримати дозвіл на роботу.Фінансова допомога яку уряд Канади призначив для українців діє до кінця червня 2023 року.
-
Я знайшла один коментар з цього приводу але знову ж таки не офіційний
-
Доброго ранку, заїдьте до YMCA або ССІ за безкоштовним проїзним на 6 місяців
-
Так, можете прямо в транспорті. Але бажано готівкою. Або іноземною карткою купити проїздний