Ukrainian Ottawa
-
-
Але будьте готові, для 90%+ новоприбулих Канада того неварта.
-
-
Ola Сущенко надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 4196
-
Дуже дякую за відповідь!
-
І можна буде продовжити після 31 березня?
-
Але зараз правила змінюються на більш жорсткі для новоприбулих та меньш жорсткі для тих хто вже тут працює давно.
-
Самого початку вторгнення Юра долучився до лав ЗСУ 157 бригада,2го батальону 3го взводу, був на Донецькому напрямку та отримав там важкі та серйозні поранення грудної клітки, залишився без лівої кисті та без фаланг пальців правої руки, одне око потребує операції. Зараз він знаходиться у лікарні Феофанія м.Київ. Юра працював в Первомайській Райдержадміністрації, ТОВ Фобосс-Телеком, рекламній агенції Злата, Первомайському МКК. В нього залишився син якому 8 років Я постійно знаходжуся з ним від поранення і до теперешнього часу. Просимо про допомогу адже він ризикнув своїм здоров'ям щоб ми з вам жили. Картка для допомоги Юрію 4724727303325687 Дякую,всім мира🙏Також є PayPal ivanovuriy40
-
А що входить в цю суму? Що з паркуванням? З якої дати евейлабл?
-
Только свет и интернет отдельно; парковка тоже (подземная). Все остальное входит в стоимость. Первый этаж, вход в apartment и с главного входа и есть отдельный вход с улицы (потому что первый этаж, место вместо балкона). Уже свободна, но заезд возможен через 1-2 недели, поскольку администрация делает косметический ремонт при смене тенанта
-
Frances Henry надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 4221