Ukrainian Ottawa
-
Natalie Roussine (905) 220-3450
-
Університет Торонто також це робить і у них трохи швидше. Спитайте чи влаштовує вашого працедавця.
-
Дмитро Григорович надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 4534
-
Добрий вечір. Я бухгалтер. Звертайтесь.
-
𝐌𝐎𝐈𝐒𝐇𝐀 𝐂𝐎𝐌𝐏𝐀𝐍𝐘 надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 4548
-
Вакансія: Молодший менеджер з продажів | Junior Sales Manager у ROZKOV Windows Showroom Як подати заявку? 🔗 Надсилай своє резюме у дірект. ✨ Приєднуйся до нашої команди та стань частиною успіху ROZKOV Windows Showroom! ✨
-
Іванка Марчук надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 4552
-
Продам ігри. Монополія українською, решта російською. $80 за все. Nepean.
-
🏠 З 15 квітня звільняються апартаменти в Loggia (Гатино)! 🌳Новий будинок з видом на парк Jacques Cartier 💰 1625 ( з урахуванням комунальних) 📆 Дата заїзду : 15 квітня Паркінг місце: 135, Локер 10. 👍🏻Які переваги? У вартість входить спорт зал, паті рум, ворк зона, тераса, гриль та відкритий басейн на даху білдингу з дивовижним видом на парк та річку Оттава. 🏙️Апартаменти знаходяться на 11 поверсі. В наявності Пральна машина, сушарка та посудомийка. Є балкон. Паркінг підземний та територія, що охороняється. Можна із тваринами. 📩 За додатковою інформацією звертатись за цими номерами: 437 299 79 25 Ігор 437 299 79 94 Юлія
-
Це студія? Бо не вказано кількість кімнат та тільки одне фото.
-
Дякую!
-
Я користуюсь Rogers. На сайті зробила заявку на підключення. Наступного дня вже надіслали обладнання. Підключити дуже легко, навіть дитина змогла б. Нарікань на звʼязок не маю. Але, мабуть, трохи коштовний оператор, порівняно з іншими.
-
Bell, пришли, настроили через день. Стоимость: $75. Работает норм, пока претензий нет.
-
Rogers має контракт із SpaceX на використання Starlink.
-
Привіт всім! Здається в оренду чистий і просторий бейсмент в Stittsville з 1.03.2025 ✅ Чиста та затишна студія-бейсмент в будинку для однієї особи або пари без дітей і тварин. ✅ Відмінне розташування: швидкий доступ до 417, поряд магазини, транспорт, парки, фітнес ✅ Окрема пральна машина і сушка, Власна кухня і холодильник. Окрема ванна кімната. ✅ Одне парковочне місце ✅ Без меблів, але можемо домогти за потреби 💲1300, всі рахунки та інтернет включено. 📞 613 850 5678 або пишіть в особисті повідомлення для деталей та пегляду