Ukrainian Ottawa
-
Можно арбитражном заниматься)
-
Alterna
-
Привіт. Проконсультуйтеся мене будь ласка з приводу проїзного на автобус. Де його потрібно купувати?
-
Ні. Звичайний. Той що на 6 місяців завтра останній день)
-
Моно дає 440$ зняти, комісія 220 грн + 3$ на 12500 грн, треба уважно дивитись які карточки банкомат підтримує, бо може писати, що операція недоступна. BMO тільки Mastercard, до прикладу.
-
Якщо ви на низькій зарплаті можете податися на Equipass, буде 50% знижки на місяць
-
Дякую💙💛
-
Або на будь-якій станції метро, можна поповнити
-
А якщо звичайний, то у Шоперсі на касі попросіть престо, і там можна і поповнити її
-
Поповнювати також можна через їх Presto додаток
-
Вітаю, мені 17 років і потрібно документально оформити опікунство або як по іншому воно називається Custodianship, для цього потрібна людина, котра є громадянином Канади або людина, у котрої є вид на громадянство Канади. Можливо тут хтось є, хто готовий допомогти? Ато я дізнався це перед самим вильотом фактично (за 2.5 тижнів..), готовий заплатити. Або можливо у вас є знайомі, котрі підпадають під цю категорію, буду дуже вдячний, якщо відпишите в особисті або сюди.
-
Якщо хтось оформлював без, то, будь ласка, поділіться.
-
Для оформлення хелс кард в нас 4х запитали ворк перміт,
-
С высокой долей вероятности придется платить предоплату за несколько месяцев вперед или искать канадских гарантов в данной ситуации.
-
Іще писали про Саскачеван,що теж легше ніж в більшості провінцій