Ukrainian Ottawa
-
Це вже обговорювали у чаті. Пошукайте там багато було обговорення
-
Добрий день. Чи є в Канаді шиття, або Люба робота на фабриці?
-
Реально. Передплатили стандартно за 1й та останній місяць. Тут лотерея, або добрі власники знайдуться, які готові ризики брати, або ми зняли через Sleepwell агенцію, яка менеджить житло своє або від власників які самі тим займатись не хочуть. Як щось тре полагодити, лагодять, перевіряють, оплату додаткову не беруть.
-
З контрактом обережніше тільки, в сенсі що це гарний інструмент гарантування ваших прав в арендованій нерухомості, але ви не маєте права його розірвати раньше терміну. Тільки знайти людину, яка заїде замість вас. В іншому випадку ви забовʼязані платити навіть, якщо зїхали
-
Реально, залежить від лендора. Мій не запросив ні довідку з роботи, ні доходів, головне перший місяць + депозит і заключили контракт на півроку
-
То попрошу. Як дзвонити з Польщі. І чи дуже дорого?
-
Чи дорого з Польщі дзвонити до Канади?
-
#новини 🎶 Об'єднані музикою: з'явилися новий слоган і логотип Євробачення-2023. На логотипі конкурсу зображені серця у національних кольорах прапорів України та Великої Британії, які б’ються в унісон. А офіційний слоган цьогорічного конкурсу звучить: United by music. 😉Нагадаємо, за прогнозами букмекерів, перемогу на Євробаченні-2023 отримає Україна. На другому місці буде Італія, на третьому – Швеція. ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 🇺🇦Українці Маямі в соціальних мережах: Telegram Instagram Сторінка в Facebook Instagram USA & Canada
-
На Амазоні 😉
-
Доброго дня! Ми з чоловіком плануємо їхати в Канаду. Зараз знаходимось у Данії чоловік працює на фермі і подав документи на продовження візи і ще дозвіл неотримав. А я приїхала до нього і подалась на статус біженця і теж чекаю на рішення біометрія у мене закінчилась вже . Чи пропустять нас на літак в Канаду з пересадкою в Амстердамі. Підкажіть будь ласка.
-
Дуже дякую, за відповідь
-
Есть фабрики Canada Goose , знакомая работает , довольна . Погуглите , точно есть в Виннипеге и Торонто , думаю еще где то есть . В Монреале это направление хорошо развито .Я тоже искала в этом направлении , в Украине было свое производство. Но мы в Оттаве , здесь ничего нет , мы купили оборудование и я дома шью .
-
Нажаль в мене немає посилання. Мені допомогли його зробити моя хост сім’я ще в липні.