Ukrainian Ottawa
-
А, той знайомий вже з PR до країни приїхав. Так, виконайте вимоги PR і якраз нетворкінг розширити за цей час зможете)
-
Make sense
-
PR спочатку треба, it's better be safe than sorry
-
просто потрапити туди просто так дуже складно, майже нереально. але пробувати, якщо така освіта у вас, ніхто не заважає)
-
Доброго! 1. Чи є зараз варіанти безкоштовно житла в місті на перші дні-тижні? Якщо прилітаєш в Канаду. Мама+тато+дитина. На час щоб знайти постійне. 2. До речі в ціні на рент, яка заявляється - зверху ще додається податки, як коли купуєш якийсь товар? +12% (який в Онтаріо не пам'ятаю). Чи то вже кінцева ціна?
-
це ви вже самостійно на їх сайті дивіться вакансії і їх +100500 вимог))
-
Я зараз вчу екзамен Investment Funds in Canada і матиму ліцензію Mutual Funds. Що в цьому випадку можна мати?
-
Давайте з головного. “Постійним жителям Канади з іноземними паспортами не дозволяється голосувати, проводити політичні кампанії та обіймати посади, які потребують високого рівня безпеки. Іншими словами, поки у вас немає канадського громадянства, ви не можете замінити Джастіна Трюдо чи міністра оборони.” Це також прописано у “Understand permanent resident status” на сайті федерального уряду What permanent residents cannot do You are not allowed to: vote or run for political office, hold some jobs that need a high-level security clearance.
-
Для розуміння - наш знайомий з дуже високим рівнем англійської (він перекладач) влаштувався клерком. Такі шанси якщо вас влаштовують, то, звичайно, пробуйте все одно, раптом пощастить чи ви цікавий кандидат для них.
-
Всім вітання! Скажіть, будь ласка, чи є якісь шанси знайти роботу на part time в післяобідній час? Почну ходити на курси, а вони з 9 до 14:45..просто вчити мову і не працювати не зможу..на одну з/п чоловіка таке собі( але й втратити шанс безкоштовно вчити мову я не можу..є тут такі хто поєднує курси, роботу і родину?🥺
-
Всерівно, шанси є і треба пробувати
-
Французька складніше англійської. Бачила, що приблизно в 3 рази довше її вчать до високого рівня. Але чим більше мов знаєте, то тим реальніше вивчити нову. Залежить від віку та вільного часу.
-
Але якщо є час і дуже хочеться, то пробуйте надсилайте... Просто будьте готові до того, що розгляд дуже довго, навіть якщо ви кандидат цікавий. Наприклад, знайомий і так пройшов +100500 етапів співбесід, а потім ще 7 місяців чекав доки йому надали відповідь та він міг розпочинати роботу...
-
Французька взагалі важка до вивчення? Якщо в школі і університеті німецьку вчив)
-
Тобто краще з PR пробувати чи шанси є? Які взагалі професії порадите розглядати?
-
Якщо не дуже рідкісний спеціаліст, то до уряду зазвичай потрапляють по нетворкінгу (простішими словами - "по знайомству"). Це не виключає дотримання вимог на посаду. Просто це дуже закрите середовище і так просто туди не потрапити. Ну і потрібен PR для високих посад там.
-
Для урядовчої посади треба французька на рівні вільного користувача мовою. Роботу все ще можна отримати урядовчу але не дуже високі позиції, плюс буде даватися рік-два від уряду час на вивчення французької, після буде перекваліфікація. А і якщо немає PR то скоріш за все посаду не дадуть
-
Добрий вечір. Це залежить на який уряд ви плануєте працювати. Для роботи у федеральному рівні необхідно знати та підтвердити високий рівень володіння як английською, так і французькою мовою одночасно.
-
Всім привіт! Я в Канаді вже більше 10 місяців, живу в Саскачевані, але планую переїздити в інше місто. Наразі розглядаю Оттаву. Вільна англійська мова, але французької незнаю. Хочу почати вивчення як тільки вирішу з містом. Маю bachelor's degree in economics, master’s in business management, і зараз Ph.D. студент на International Affairs. Вабить мене робота в уряді, чистота міста, європейський стиль, і прям відчуваю що ритм життя буде мій. Багато волонтерив через UCC, працював в RBC teller position, і в локальному університеті як research associate. Питання, чи є в мене шанси знайти хорошу роботу в уряді і які ресурси (стажування) взагалі є? Дякую!!
-
Дякую 👍