Ukrainian Ottawa
-
Судячи з цього, то OHIP теж виконуватиме функцію ID у більшості випадків.
-
Всім привіт☺️ Я - незалежний партнер міжнародного туристичного клубу! Шукаю друзів- партнерів) Познайомлю з можливістю подорожувати світом зі знижками від 25% і вище, покажу базу на 21000 круїзних напрямків і більше 150 000 курортів та готелів. Навчу відпочивати та заробляти на цьому. Пишіть в особисті повідомлення📩
-
Підкажіть може хтось знає як відправити дружині кошти з України, свіфт в банку сказали не працює нормально
-
Добрий день. Хочу придбати білет у Канаду, але самі якось ніяково. Може є група людей з якими би разом придбати?
-
Це Вам не підкажу, не маю такого досвіду.
-
Підкажіть, будь ласка, для OHIP треба йти з дітьми, чи можна без дітей
-
Можна без дітей, але візьміть їхні документи. Дорослих фотографують , дітей ні
-
Перепрошую, але ви впевнені, що можна біз дітей? Ми живемо дужн далеко від City Hall, а роблять тільки там. Старша дитина ходить до першого класу, заняття закінчуються у 15:45, ми ніяк не встигаємо поїхати з ним, а в суботу вони не працюють( А іншої дитині піврочку, тобто ми не хочемо поїхати та витратити кілька годин у дорозі та в севріс центрі з купою натовпу з піврічним малям та дізнатися, що вони не зроблять Охіп за відсутності дитині. Буду вдячна за 100 % точну відповідь та гарного дня!
-
Так, дякую, зателефоную щоб бути певной.
-
Ви можете звісно їм зателефонувати і дізнатись. Але ніхто не дивиться на дітей навіть. Нам там сказали, що дітей не обов’язково було приводити. Діти були з нами, але коли ми заповняли документи і фотографувались вони сиділи в іншому кінці сервісу і не були біля нас. І хтось тут вже писав, що були без дітей
-
Дуже гарні прикраси, напишіть, будь ласка, мені в особисті лінку на вашу сторінку в Інстаграмі☀️
-
Додам ще, що опирались не на нашу довідку, а на те що я заповнила в програмі і самі записали які вакцини потрібно зробити
-
Я робила ще в Україні. А тут в програмі CANImunnize заповнила всі щеплення, прикріпила номер страхування і номер телефону. Десь через місяць нам написали лист куди звернутись, щоб зробити планові щеплення і щеплення, яких немає в українському календарі .
-
Доброго дня, таке питання... якщо я планую з подругою знімати 1бедрумну квартиру, але вона ще не в Канаді. Чи можна вказати тільки мене зараз, а потім вона також заселиться? Тому що договір виглядає отак, але з її даних я нічого не зможу вказати окрім імені та фамілії...
-
А чи не доречніше це з лендлордом обговорити? Тi данi, якi може надати подруга - iм'я, дату народження, мейл, занести сразу, а потiм доповнити, щоб потiм не буду питань у обох сторiн
-
Ми зараз оформлюємо тут без дітей. Спитали чи дітям менше 16 років і дали на них заповнити форму