Ukrainian Ottawa
-
Нам не запрещают. Пока не стоят все необходимые прививки у дочки. Но рано или поздно если не хотите делать прививки нужно пройти процедуру отказа.
-
Ні, але так як Вам вище написали, або потрібно буде зробити, або відмовитись. Процедуру відмови в Канаді незнаю
-
Чарівні дівчата, Цієї п‘ятниці 3 лютого 15:30 за адресою 1000 Byron Ave запрошую на зустріч, де будемо планувати ваше успішне майбутнє. На зустрічі ви: 🌟 зрозумієте свої прагнення 🌟звільнетесь від переконань, що стримують на шляху до бажаного 🌟 сплануєте подальші кроки 🌟 наповнитесь мотивацією та рішучістю. 🔥Бонус🔥 Чарівна медитація «Маніфестація Бажань» Вартість $10 Реєстрація за посиланням: forms.gle/TriQu57Bwpg7KzGS9
-
Здається будинок в оренду одразу біля Lansdowne lake. 5 bedrooms,2 bathrooms 700$ на місяць + комунальні Шукаю трьох дівчат, які могли б розділити його. Пишіть в приватні смс, якщо б хотіли більше деталей Кредитна історія не вимагається
-
так
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка, де в Оттаві записатись на сдачу assessment test, щоб визначити рівень англійської. Дякую!
-
Доброго дня підкажіть як можна пришвидшити отримання візи по програмі cuaet. Здавали з дружиною біометрію 5 вересня, дружина вже вклеїла візу ще у жовті. Скільки не писав у кризову форму відповідь одна (ми отримали заявку і позначили як пріорітетну) на цьому все і закінчилось. Що порадите?
-
SPAM alert 📢
-
Ми набираємо на вакансію, наведену нижче, 2 години/3 реклами щодня. Робота передбачає рекламу електронного маркетингу/виявлення екстремальної реклами тощо. Великі оголошення з тривалим терміном дії, 20,00 доларів США за оголошення 60,00 доларів США щодня 450,00 щотижня, напишіть мені, якщо це цікаво!
-
Нello friends! Хочете легко та без проблем вивчити Англійку мову. Запрошую на авторський курс Англійської мови від Айше. За додатковою інформацією, прошу в телеграм)
-
ymcaottawa dot ca
-
Доброго дня , хочу летіти в Канаду (Оттаву) в березні , підскажіть будь ласка якісь сторінки на фейсбук , телеграм або сайти , де допомагають у тимчасовому безоплатному перебуванні , буду вдячна за будь-яку інформацію .🤍🕊️
-
Огляд нового таунхауса в передмісті Оттави, Бахевені, за $2,300 на місяць. 3 спальні кімнати та 3 ванні.