Ukrainian Ottawa
-
Доброго всем времени суток Подскажите пожалуйста 🙏 Мне открыли визу на 3 года я сейчас нахожусь в Германии но в Канаду пока не собираюсь Вопрос : я смогу туда полететь после 31 марта ? Моя виза будет активна ? Или мне нужно приехать в Канаду до 31 марта пока действует эта программа? Всем спасибо за внимание
-
Віза діє до кінця дії візи.
-
-
а, це лише для тих кому 15-25 років 🙂
-
Дивлячись в які ігри😂😂😂
-
А в 30 ми теж любимо грати і в 40 🤔
-
Тоді запрошуємо у наш клуб) У фейсбуці група Mafia club in Ottawa Граємо кожного тижня приблизно з 12:30 до 16:30, в основному по суботах. Кожен другий тиждень англійською мовою і кожен другий тиждень рос.мовою. Українською кворум не збирався скільки не намагалась. Якщо когось цікавить, пишіть в особисті повідомлення і надішлю більше інформації.
-
😋 настільні
-
Ну як варіант 😂
-
ось, якось так проходять ігри у нас в класичну мафію кожного тижня🙂
-
Молодці!
-
Як ви собі уявляєте з двома мовами одночасно 🙈 Звичайно, це окремі івенти. Там же зрозуміло написано)
-
А чи є заходи без російської мови? бо бачу “кожен другий тиждень” з двома одночасно)
-
Можна було в “українська оттава” зробити тільки про проведення заходу английською, бо я трохи не бачу звʼязок якщо чесно, навіщо рекламувати російськомовний захід)
-
Я не рекламувала якийсь окремий захід, а розповідала про наш клуб. До речі, не комерційний і де можна ходити лише на англомовні заходи, наприклад. В групах про англомовні заходи вже писала.
-
Facebook marketplace, kijiji