Ukrainian Ottawa
-
Але якщо є час і дуже хочеться, то пробуйте надсилайте... Просто будьте готові до того, що розгляд дуже довго, навіть якщо ви кандидат цікавий. Наприклад, знайомий і так пройшов +100500 етапів співбесід, а потім ще 7 місяців чекав доки йому надали відповідь та він міг розпочинати роботу...
-
Французька взагалі важка до вивчення? Якщо в школі і університеті німецьку вчив)
-
Тобто краще з PR пробувати чи шанси є? Які взагалі професії порадите розглядати?
-
Якщо не дуже рідкісний спеціаліст, то до уряду зазвичай потрапляють по нетворкінгу (простішими словами - "по знайомству"). Це не виключає дотримання вимог на посаду. Просто це дуже закрите середовище і так просто туди не потрапити. Ну і потрібен PR для високих посад там.
-
Для урядовчої посади треба французька на рівні вільного користувача мовою. Роботу все ще можна отримати урядовчу але не дуже високі позиції, плюс буде даватися рік-два від уряду час на вивчення французької, після буде перекваліфікація. А і якщо немає PR то скоріш за все посаду не дадуть
-
Добрий вечір. Це залежить на який уряд ви плануєте працювати. Для роботи у федеральному рівні необхідно знати та підтвердити високий рівень володіння як английською, так і французькою мовою одночасно.
-
Всім привіт! Я в Канаді вже більше 10 місяців, живу в Саскачевані, але планую переїздити в інше місто. Наразі розглядаю Оттаву. Вільна англійська мова, але французької незнаю. Хочу почати вивчення як тільки вирішу з містом. Маю bachelor's degree in economics, master’s in business management, і зараз Ph.D. студент на International Affairs. Вабить мене робота в уряді, чистота міста, європейський стиль, і прям відчуваю що ритм життя буде мій. Багато волонтерив через UCC, працював в RBC teller position, і в локальному університеті як research associate. Питання, чи є в мене шанси знайти хорошу роботу в уряді і які ресурси (стажування) взагалі є? Дякую!!
-
Дякую 👍
-
Ми летіли з Торонто в Оттаву - не жалкували не хвилини! Летіли зі Стамбулу. Рейс до Торонто запізнився, але після того, як ми пройшли всі перевірки, ми підійшли до представників авіакомпанії, яка виконувала рейс Торонто-Оттава і нам за 5 хвилин поміняли квитки до Оттави на пізніший час. Так що з цим проблем не було. Летіти 50 хвилин! Швидко і ненапряжно. Так що, особливо з дитиною, раджу Вам летіти до Оттави, а не їхати автобусом/потягом. І все це було з одного аеропорта
-
Добрий вечір. З вашою спеціальністю краще шукати на LinkedIn. Реєструйтесь, підготуйте резюме за місцевими стандартами і подавайте апликації.
-
Добрий вечір мене Карім звати, вже як місяць переїхав в Канаду-Оттава, Спеціальність інженер-будівельник, Шукаю любу роботу з Любою спеціальністю до сих пор не можу знайти, Якщо хто-небудь зможе підсказати способ де і як шукати че знає місце де можна знайти роботу буду дуже вдячний, Всім гарного вечора 🙏
-
Добрий день може у когось можливість допомогти мені влаштуватися без мови на роботу?
-
Дякую
-
Дякую