Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 67.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t296518037T Offline
    t296518037T Offline
    Nick Eddinton
    wrote on last edited by
    Дуже прикро, що Українські Канадці, які народились тут і не бачили України вчать своїх дітей культури та спілкуюся українською, а Українці, які зараз в Канаді через російську агресію, захищають російську мову. Ви явно не знаєте історії нашої діаспори або не хочете її знати. Ваше право.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia Savitska
    wrote on last edited by
    То якщо людина захоче пограти в мафію в той тиждень, коли лише російськомовні, а вона україномовна, то це не буде проблемою? Українці ж чудово розуміють обидві мови? Чому дискримінація, що лише англійською(Ок, англійська ми в Канаді) і російською?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tanya Google Ads
    wrote on last edited by
    Не переживайте, мій чоловік вже задіяний в організації цього заходу. Сподіваюсь більше не бачити пасивної агресії у мою адресу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t296518037T Offline
    t296518037T Offline
    Nick Eddinton
    wrote on last edited by
    “Приєднуйтесь до української громади в Оттаві 24 лютого о 18:00 на вшанування та підтримки зі свічками, підтримайте право українського народу жити вільно, в мирі на власній землі, і також відзначити річницю повномасштабного російського вторгнення в Україну.” - Ukrainian Canadian Congress - Ottawa Branch локація: Parliament Hill
    1 Reply Last reply
    0
  • t296518037T Offline
    t296518037T Offline
    Nick Eddinton
    wrote on last edited by
    Сподіваюсь всіх захисників російської мови побачити на цьому заході, у вас буде гарна можливість поділитися власною думкою
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tanya Google Ads
    wrote on last edited by
    Я розумію, що це наслідок травми і для вас це все трігери. Співчуваю. У кожної людини є вибір і всі дорослі люди, ми у вільній країні і ніхто нікого не повинен змушувати, усі прийдуть або не прийдуть до цього самі. Змушувати або нав'язувати почуття провини, що людина використовує 4 мови у своєму житті, а не 2-3 - це шлях насильника, агресора, такий підхід нікого не мотивує. Не мова відрізняє агресора від не-агресора, а саме ця поведінка. До речі, давно вже питання дискримінації французської мови в Канаді.
    1 Reply Last reply
    0
  • t296518037T Offline
    t296518037T Offline
    Nick Eddinton
    wrote on last edited by
    Доречі обидві палати канадського парламенту одноголосно визнали військові дії РФ в Україні геноцидом українського народу, зробивши це одними з перших країн в світі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t342715635T Offline
    t342715635T Offline
    Vladyslava Vaskina
    wrote on last edited by
    Я дуже хочу, щоб найскоріше в Україну прийшов мир та розквіт!🇺🇦 Для всіх людей які розмовляють на українській чи російській мові.
    1 Reply Last reply
    0
  • t296518037T Offline
    t296518037T Offline
    Nick Eddinton
    wrote on last edited by
    Перепрошую за емоційність, але згадую що носії цієї мови зруйнували моє місто, погрожували і ледве не відправили на той світ, коли я потрапив в окупацію. Нема жодної причини захищати російську мову яка є частина антиукраїнської культури.
    1 Reply Last reply
    0
  • t296518037T Offline
    t296518037T Offline
    Nick Eddinton
    wrote on last edited by
    Я допомогаю Українцям вже понад 8 місяців, організовую українські протести та збір коштів до армії, й організаціям які допомагають постраждалим від російської агресії. Я роблю для людяності достатньо. Спілкуйтесь якою мовою хочете, але не толеруйте російську мову і «право» їй розмовляти
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tanya Google Ads
    wrote on last edited by
    Спробуйте написати у фейсбук групи CUAET і т.д., там більше шансів.
    1 Reply Last reply
    0
  • t342715635T Offline
    t342715635T Offline
    Vladyslava Vaskina
    wrote on last edited by
    Для мене саме головне, щоб людина була ЛЮДИНОЮ. І не важливо на якій мові вона розмовляє. Мені просто цікаво, якщо США стане країною терористом, то по всьому світу всі перестануть розмовляти англійською мовою? Зараз треба показувати свою людяність!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t296518037T Offline
    t296518037T Offline
    Nick Eddinton
    wrote on last edited by
    У вас є гарна можливість вивчити українську та зберегти власну українську ідентичність, ми в Канаді вже понад 130 років і мову захищають на державному рівні ще з часів радянської влади(окупації)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yana
    wrote on last edited by
    Там залежно від віку дитини. У нас одному- 5 років,то на нього лише анкета,а старшій-16 років з нею потрібно їти. Вчора робили
    1 Reply Last reply
    0
  • t430632983T Offline
    t430632983T Offline
    Lika
    wrote on last edited by
    Вы передо мной извиняетесь?😄 Мне без разницы кто вы и откуда. Кстати,привет землякам,я из Макеевки. Выбрались живым и радуйтесь. Вас за это никто не упрекает. Зачем вы оправдывайтесь?
    1 Reply Last reply
    0
  • t296518037T Offline
    t296518037T Offline
    Nick Eddinton
    wrote on last edited by
    Дякую що є такі місця в Оттаві як Майдан Маркет та Українське кафе, де толерується спілкування українською або английською, якщо хочете попрактикуватися. Малоросію тут толерувати не треба
    1 Reply Last reply
    0
  • t296518037T Offline
    t296518037T Offline
    Nick Eddinton
    wrote on last edited by
    Перепрошую що ледве живим вибрався з окупації та приїхав в Країну, де найбільша українська спільнота у світі і не хочу чути російську мову тут. Доречі я с Донецьку, російськомовний українець. Був:)
    1 Reply Last reply
    0
  • t430632983T Offline
    t430632983T Offline
    Lika
    wrote on last edited by
    Таня,не оправдывайтесь. Те,кто на самом деле имеют право что то предъявить сейчас воюют на передовой,а не умничают в канадских чатах ✌️
    1 Reply Last reply
    0
  • t5129142160T Offline
    t5129142160T Offline
    Недвижимость в Канаде, Оттаве
    wrote on last edited by
    Огляд двох квартир від забудовника в Оттаві за $1,950 на місяць.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1085059215T Offline
    t1085059215T Offline
    Alyona Kononova
    wrote on last edited by
    В англомовному сегменті інтернету є таке чудове поняття як «chronically online”. Воно дуже підходить деяким людям яким більш нема чого робити окрім як розводити мовні срачі в чатах взаємодопомоги 😂
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags