Ukrainian Ottawa
-
Діти, з шкільного автобусу, в якому мої діти їздять, декілька дітей ніхто не зустрічає, вони самі йдуть додому ( 4 і 8 років)
-
Це зрозуміло. Але хтось з батьків повинен знаходитись вдома? Я не кажу що не можна вийти в магазин чи кудись разово. Але загалом не можна що двоє батьків на повний робочий день не вдома, а дитина самостійно у школу із школи? Чи закон такий але його не дотримуються. Чи як?
-
на практиці чергують по черзі з чоловіком/жінкою/партнером
-
все залежить від провінції. тут кожні провінції майже як окремі країни зі своїми особливостями.
-
Я так розумію це закон рекомендація. А на практиці як?
-
погугліть файл "Legal Age for Leaving Children Unsupervised Across Canada", Mónica Ruiz-Casares & Deniz Kilinc January, 2021 там все в деталях, можна через гугл перекладач перекласти, якщо англійською не зрозуміло.
-
Там вище процитували правила - з 10 років можна залишати вдома без нагляду на декілька годин. До 10 років - школа й after school program.
-
Я прочитав. Я трохи не про це питав. Якщо 10річна дитина в школі, хтось з батьків або не йде на роботу взагалі або на не повну зміну щоб до 17 (умовно ) вже бути вдома
-
Нажаль, так. Я привозила свою дитину о 7 ранку на before school program. Працювала з 9 до 5, й о 5:30 встигала забирати з after care. Важко, але можливо працювати повний день
-
Майже всі лікарняні за свій рахунок, раптом що.
-
А ще таке питання? Якщо дитина захворіла, як роботодавці відносяться? Чи залежить від конкретного місця роботи? Я так розумію майже всі працюють офіційно?
-
Ну я думаю державні посади українцям не світять. Знання мови громадянство кваліфікація
-
Кроме тех кто работает на правительство. Там баланс больничных каждый год добавляется и люди перед выходом на пенсию, используют 1-2 года больничных.
-
Ну це скоріш виняток ніж правило. Я не кажу що держслужба закрита для українців, просто там високі вимоги.
-
Так
-
5 діб на рік?
-
Все залежить від компанії. Я працюю на приватну. Ми маємо 5 лікарняних діб які оплачуються. Не залежно від того, хворіє працівник чи її дитина.
-
Ещё как светят, у нас в группе одного украинца из Альберты на удалённую взяли. SQL знал.
-
Вовсе нет, требования меньше, бюрократии и тягомотины больше.
-
так, і термін пошуку довше.
30 Jan 2023, 02:32
3139/28153
about 11 hours ago