Ukrainian Ottawa
-
Але добитись компенсації це ще той квест, бо в них серйозні проблеми з персоналом.
-
Так, через два дні.
-
В нас була пересадка через 4 години але рейс скасували в той день, то ми отримати компенсацію від Air Canada у вигляді двох днів в готелі в Торонто і шатл з/до аеропорта.
-
Привіт всім. Маю питання, щодо WP. Вже не один раз зіткнулась з повідомленями людей, які летять до Отави і обирають пересадку в Торонто довшу, щоб забрати WP. Я також через Торонто лечу до Отави (без самостійної пересадки), тобто забирати багаж буду лише в Отаві. То мені потрібно WP отримати в Торонто? Чому не в Отаві? Чи можливо щось не добре зрозуміла? Буду вдячна за відповідь. Дякую!
-
А потім як добиралися до Оттави? В нас просто пересадка 3.40 в Торонто, ось і думаю, чи встигнемо чи ні. Я так розумію що потім коли забираешь багаж треба знову на реєстрацію іти... Але я не впевнений, що багаж не полетить одразу до Оттави. Я читав що були люди у яких багаж летів далі після пересадки....
-
Нас забрали робити документи, ми їх зробили десь за 1,5-2год, а потім ще годину чекали на багаж
-
Так, буде звісно
-
В Лондон?
-
Дякую
-
Є Лондон - Монреаль. Супер, дякую за ідею
-
З мого досвіду, якщо ви перший раз летите в Канаду то краще уникнути транзитного авіа в Оттаву, по перше це гроші, по друге час, якого може не вистачити поки робите дозвіл на роботу. Я летів в Торонто, а потім їхав на потязі в Оттаву(120 долларів,4 години якщо не помиляюсь), вони ходять до сьомої вечора точно щогодинно. Півгодини до станції в центрі міста від аеропорту Торонто. Або через Монреаль, як написали вище
-
Дякую. Гляну. Треба або Лондон, або Дублін. Безвіз на країни ЄС немає