Ukrainian Ottawa
-
Звісно
-
Ще одне питання. Якщо нам дадуть добро і отель в Оттава. Ми маємо самі добиратися до Оттава ?
-
Чі потрібна транзитна віза в якщо летіти через Лондон Англію?
-
Можливо, я не користувалась цим житлом, то все зі слів знайомих. Але якщо люди їдуть з дітьми, то треба врахувати все особливо, бо діти можуть більше втомитись, чи бути голодними, а тоді час очікування здається вічністю
-
Але є гаряча лінія , подзвонити їм коли ви в Оттаві Та вони забронюють вам житло Та й все Не треба нікуди там їхати
-
А пiдкажiть, на якому зайтi цю iнфу знайти (щоб потiм заздалегiть написати i заповнити)?
-
Сподіваюсь врахують Ваш досвід, тому що щоб зателефонувати, то потрібно подбати про поповнення телефону і щоб працював роумінг
-
Ну ми просто не так давно користувались
-
Я знаю там надають досі безкоштовні сім ) або працівників аеропорту попросити
-
Доброго дня! Товариство, якщо у вас є знайомі новоприбулі, які шукають роботу, я маю пропозицію для них. У цей четвер (9 лютого) о 10:00 розпочнеться сесія з приводу того, як писати резюме за канадським зразком, як знайти роботу без знання мови, також ми розкажемо які є програми та вакансії в YMCA-YWCA для людей без знання англійської мови. Кількість місць до 10 людей. Якщо хтось зацікавлений, дайте мені знати. Адреса місця проведення - 150 Isabella Street, 201 кабінет, 2 поверх.
-
Найкращі імміграційні адвокати знаходяться в Торонто. Беруть початковий внесок і поступово сплачуйте частинами. Консультанти беруть відразу всю суму та адвокатами не є, захистити Вас не зможуть. Адвокати на $2,000 дорожчі за консультантів.
-
Maria_and_ivanna в інстаграм, в неі також багато корисноі інформації про різні кроки на цьому шляхв
-
Добрий вечір Шукаю роботу , можливо хтось у чаті стикався з оголошеннями чи просто знає куди можна звернутись) Я студентка, шукаю вакансію part-time, асистентом на адміністративні посади або в продакшн, або онлайн. Маю великий досвід робити в кінопродакшені. Дякую
-
Доброго вечора, також👋 Шукаю роботу , можливо знаєте куди можна звернутись🤓 Шукаю вакансію full-time, асистентом на адміністративні посади. Маю великий досвід робити з документацією та офісним обладнанням. Швидко вчуся, відповідальна, дисциплінована. Заздалегідь дякую та спокійної ночі✨
-
Доброго дня і дякую .