Ukrainian Ottawa
-
Якщо там пише Манітоба, а я буду їхати в Онтаріо, то зможу оформити всі документи і влаштуватись на роботу нормально? Бо я читаю у фейсбуці, що у людей проблеми з оформлення хелс кард і з роботою😔
-
Доброго ранку, чи є хтось хто займається викупом авто з copart по Онтаріо та відправкою в Європу?
-
Дзвоните 311 з приводу emergency financial assistance. И там говорите что у вас не хватает средств на оплату квартиры и плюс вы проходили мед экзамен, слышали что вы можете возместить
-
Підкажіть будь ласка стосовно побудови кредитної історії. От мені відкрили кредитку з лімітом в 1000$. Я стільки можу за один раз витратити щось купуючи? Чи це на місяць гроші? І хто вже досвідчений підкажіть як краще робити витрачати з кредитки і одразу ж перераховувати на неї з chequing рахунку? Тобто таку собі звичку виробити, щоб не загубитись або які лайфхакі у вас?
-
Доброго ранку. Якийсь час тому я бачила у фейсбук, в Оттаві організували безкоштовний маркет для українців, де можна взяти одяг та речі першої потреби. Не можу знайти зараз цю групу? Хто знає цей маркет ще існує?
-
Тут саме назва такого центру, він в Гатіно, треба дізнаватися дні та години роботи.
-
Рекомендується витрачати в середньому 30% на місяць від вашого кредитного ліміту. Не забувайте виплачувати борг до дати, яка вказана у вашому контракті. У вашому випадку ви можете зробити одноразову покупку на $1000, не більше. Якщо ви стабільно користуєтесь кредиткою й виплачуєте борг без запізнень, то банк зазвичай підвищує кредитний ліміт раз на рік.
-
Привіт! Запрошую дівчат у свої групи по High Heels і Jazz-Funk 💃 Групи для всіх рівнів, розбираємо все детально та доступно для кожного, танцюємо гарні жіночні танці, знімаємо відео та формуємо класне українське ком'юніті. І в зал не треба ходити 😁👌🏻 ❗️Займаємось щочетверга в студії танцю за адресою 60 Colonnade Road. Приходьте на пробне заняття! За деталями напишіть мені в дірект ☺️
-
CCI
-
Це означає не більше 14 днів.
-
Телефонувати по прильоту на канадський номер