Ukrainian Ottawa
-
Тогда это максимально тупо😬😬😬503тыс виз выдали.вьехалр около 145 тыс в Канаду. Кто то покинул страну. Считай все более 50% сделали визу на авось и сидят.не зная что через пол года после 31го если не въедут то будет 'депортация' из этих стран на которые сдаются эти отпечатки 😬😬😬
-
Через Францію - ні
-
Хто летів через Європу потрібна транзитна віза чи ні ?
-
Ви недооцінюєте наших людей, які дублюють заявки, пишуть з нових акаунтів тощо) Хочеться нагадати цю осінь, коли масово затримували видачу віз бо люди просто тупо дублювали заявки, “бо так буде швидше"
-
Виз только выдали около 503 тыс,о каком миллионе речь интересно))) 😁
-
Думаю це одна з причин що програму закриваюсь
-
Там складно, бо багато спікуляцій і був скандал що оприлюднили інформацію, коли білети автоматично бронювали через ПО і продавали українцям по 200 долларів
-
Ти хто хоча б на одну ніч скористався послугами червоного хреста в Торонто потім втрачають право безкоштовного проживання 14 днів. Така ситуація трапилася з друзями,які прилетіли до Калгарі, їм відмовили саме через одну ніч у Торонто. Ще. декілька повідомлень таких само я бачила у різних групах. PS це не стосується Манітоби, тому що там житло надає провінція.
-
Туристичний фонд Ukraine2Canada який кожні 2 тижня давав 300 квитків до Канади для Українців оголосив про закриття программи.
-
Зрозуміло, будем чекати 🙏
-
Так, наразі як ви вище написали, немає жодних офіційних оновлень інформації та інструкції щодо продовження программи CUAET після березня 2023 року. Все інше - спекуляція, разом з десятками новими відео “що буде після березня 2023 року?” на youtube)
-
Логічно виглядає так але можуть бути якісь варіації на цю тему
-
Логічно, що на допомогу можуть податися тільки ті, хто прилетять до кінця березня 2023 року та отримають ворк перміт, бо без нього цю допомогу не отримати , Поправте, якщо не правий, але я розумію це саме так
-
Огляд квартири у центрі Оттави за $1,950 на місяць. Дві спальні.
-
Якщо я не помиляюся, то офіціальної інформації щодо продовження-немає