Ukrainian Ottawa
-
Хлопці припиніть цей балаган!!! Як ви такі справні , чому з країни повтікали ? Повертайтесь до України та ідіть на передову з маскалями там будьте такими сміливими. А тут припиніть негайно цей балаган. Мають люди що читати . Як комусь щось не подобаеться переходьте в особисті повідомлення а не в группі стосунки з'ясовуйте!!! Теж мені гардемарини😁
-
На маркетплейс. І група не «Українці в Торонто». Ми в Оттаві, телефон в сліпу купувати певно ніхто не хоче
-
Думаю більшість, або хто планує в Оттаву. Виставте на маркетплейс і в групи Торонто, думаю більше шансів маєте. Претензія була лише в тому, що один і той же товар двічі підряд виставлений. Хто захоче придбати знайде Ваше оголошення по пошуку, або медіа
-
Скажіть як в Оттаві пройти безкоштовні мовні курси?
-
Підкажіть може у когось була така ситуація.у дитини закінчується строк дії закордонного паспорта.віза і дозвіл на навчання теж до цієї дати.подовжити дію паспорта можна в посольстві України. А що робити далі?як зробити нову візу і подовжити дозвіл на навчання?прилетіли до Канади 27 грудня по CUAET
-
Треба здати іспит на рівень мові в YMCA. І там вже відправлять на курси чи підкажуть де можете навчатись
-
Мої вітання всім учасникам групи. Поки я та дружина починаємо обживатись в Оттаві, маю час та можливості допомогти тим, хто через поспішний переїзд не вирішив свої юридичні питання: боргові зобов'язання, розлучення, спадщина, поділ майна, звільнення з роботи, ліквідація чи продажа ТОВ, оформлення довіреностей не в консульстві, та інші юридичні питання. Звертайтеся, буду радий допомогти
-
YMCA ми надаємо інформацію з цього приводу
-
Добрий вечір і день. І мені цікаво. Дякую
-
підскажіть а YMCA є тільки у великих містах? наприклад у Чатем - Кент є? чи де найближчий офіс знаходиться до Чатему?
-
дякую, знайшла
-
Введіть в гуглі і на їх сайт перейдіть і по пошуку виберіть місто і покаже найближчий до Вас
-
Огляд таунхауса в передмісті Оттави, Бархевене, за $2,300 на місяць.
-
Дякую за відповідь.