Ukrainian Ottawa
-
Для того щоб відчути колорит цього району варто просто один раз заїхати в його північну частину
-
Зачем стреляют?
-
Усім привіт, я (35 років), моя дружина (33 роки) і наш маленький син (1рік 10 місяців) зараз знаходимось у Румунії, очікуємо на візу я -дизайнер інтер'єру і 3D артист зі стажем 15+ років, жінка -майстер манікюру зі стажем 5+ років Плануємо їхати в Канаду а саме в Оттаву, але спершу потрібно знайти роботу щоб нікому не сідати на шию Також розглядаємо і країни Європи. Дуже важкий вибір хочу вам сказати, передивився вже купу інформації про Канаду та її провінції, не хочеться їхати кудись і розчаровуватись Також розглядаємо Альберту. Зрозуміло що все залежить від нас, зрозуміло що ціни на житло високі, зрозуміло що важко, але і в Європі не легко, наприклад у місті де ми зараз живемо квартири коштують 250+ тисяч євро і при цьому мінімальна зарплата 600 євро, у Великобританії мінімальна зарплата 1600 фунтів і житло 400+ тисяч, скрізь буде не просто, але в Україні, на жаль, зараз, і ще пару років після закінчення війни жити буде не можливо Хотілось би порад від тих Українців які вже перебрались до Канади, чи все вам подобається, якщо не все то що саме не подобається, які труднощі виникають, які Ваші міфи розвіялись і які переживання у Вас є. Зрозумійте мене правильно, це дуже важливий крок у нашому житті, і хочеться бути впевненим у своїх кроках та у майбутньому своєї дитини. Дякую
-
Нужны парикмахеры на работу Barbers needed
-
Gangs & Drugs
-
Вы ищете жилье в Канаде (Торонто, Монреаль и Квебек) больше не беспокойтесь Свяжитесь с нашим агентством, чтобы подписать договор аренды за 20 дней до вашего приезда. Свяжитесь с Whatsapp +17168894491
-
Аферисты. Телефонный номер американский из Нью Йорка!!!
-
Скам
-
Кто мошенник? старейшины говорят, что когда мы говорим, мы говорим очевидно! В настоящее время я нахожусь в Америке, и мы предлагаем жилье, спасибо.
-
1033 Maitland Ave, Ottawa, ON K2C 2B8
-
Как я ограбил тебя, скажи сумму всем в лицо, пожалуйста, спасибо
-
Вы собираете депозиты и исчезаете.
-
Никогда таким доморощенным агенствам не перечисляйте какие либо депозиты. Приезжайте в Канаду, посетите жильё лично и требуйте у владельца недвижимости показать Title владения на недвижимость где должно быть имя того кто сдаёт. Если Вы свяжитесь с этими аферистами то свои отчисления вы никогда больше не увидите, как и квартиры.
-
Приведите пример, когда я это делал, мы не ставили всех под одну гребенку, мы разговариваем, когда у нас есть доказательства. Бог свидетель 👏
-
То, что вы говорите, очень важно, мы сдаем только тем, кто находится на канадской земле, и это мера предосторожности. Храни нас Господи Аминь 👏
-
У Вас вымышленное имя, телефон не в Канаде, бизнеса зарегистрированного в Канаде нет! А обязаны! Скам!