Ukrainian Ottawa
-
FUCK YOU PUTIN. Українська модель Аліна Байкова на червоній доріжці на відкритті Тижня моди в Нью-Йорку 🇺🇸 ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 🇺🇦Українці Маямі в соціальних мережах: Telegram Instagram Сторінка в Facebook Instagram USA & Canada
-
Всім привіт) Ми скоро збираємося летіти до Оттави, виникло питання, якщо частину речей везти з собой, в більшу частину відправити поштою чи якоюсь службою, чи отримання у відділенні з паспортом, чи кур'єр привозить за адресою? На яку адресу можна відправляти якщо ще не має житла? Дякую заздалегідь за допомогу
-
Доброго дня всім , можливо хтось може допомогти , я 23 роки , готовий до будь-якої роботи, працював на будові та робив зовнішні ремонти та моя дружина 21 рік вчителька Англійської та Французької мов,прилетіли в Канаду , зараз живемо в хотів в м.Кенті(поблизу м.Оттава ) , шукаємо роботу та житло , можливо хтось знає на яких сайтах можна шукати або має знайомих кому потрібні працівники,дякуємо наперед🤗
-
Доброго дня. З пошуком роботи багато варіантів. Ми з дружиною шукали на LinkedIn, indeed, FB і всюди де є повідомлення. Ходили на різні івенти з роботодавцями, роздавали свої резюме. Тут немає 100 відсоткових варіантів, у всих все індивідуально. Я шукав роботу півроку. Дружина майже три місяці. Якщо цікаво - є контакт менеджера на фабриці каркасних будинків. Але туди треба їздити на машині, бо починають працювати з 6-30 ранку.
-
3713 Borrisokane Road