Ukrainian Ottawa
-
Це не список організацій, це мій пост- підбірка локацій, магазинів а також і організацій, де можна знайти дешевше, або ж взагалі безкоштовно. Скину в приват
-
Honestly what i never believed was 𝗂f i 𝖼𝗈𝗎𝗅𝖽 𝗆𝖺𝗄𝖾 𝖺 𝗁𝗎𝗀𝖾 𝖺𝗆𝗈𝗎𝗇𝗍 𝗈𝖿 𝗆𝗈𝗇𝖾𝗒 𝗐𝖾𝖾𝗄𝗅𝗒 𝖿𝗋𝗈𝗆 𝖻𝗂𝗍𝖼𝗈𝗂𝗇 𝗍𝗋𝖺𝖽𝗂𝗇𝗀, 𝗍𝗁𝗂𝗇𝗀𝗌 𝗁𝖺𝖽 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾𝖽 𝗌𝗂𝗇𝖼𝖾 𝗂 𝗌𝗍𝖺𝗋𝗍𝖾𝖽 𝗍𝗋𝖺𝖽𝗂𝗇𝗀 and 𝗂𝗇𝗏𝖾𝗌𝗍𝗂𝗇𝗀 $3000 𝖺𝗇𝖽 𝗀𝖾𝗍𝗍𝗂𝗇𝗀 $22,500 in just 48hours 𝗐𝖺𝗌 𝗌𝗈𝗆𝖾𝗍𝗁𝗂𝗇𝗀 𝗂 𝗇𝖾𝗏𝖾𝗋 𝖾𝗑𝗉𝖾𝖼𝗍𝖾𝖽, I am very happy, I will continue trading with you and share ur good news. contact him for more info..
-
І мені можна, будь ласочка?
-
Был вчера у диллера машин Tayota/Lexus и замолвил слово о наших приезжающих ребята с Украины. Сказали что всеми ваканстями по Оттаве занимается диллершип Tony Graham Toyota по адресу 1855 Medicare Rd., Nepean, ON, K2G 1E3. Лучше сразу забежать к ним. Вот некоторые вакансии с вебсайта. Удачи!
-
Прошу й мені 🙏 будьласка
-
По фільтру - Laundry (In Unit)
-
Підскажіть будь ласка є якісь сервіси по підбору бу автівки, чи можливо хтось користувався такими у Оттаві ? Дякую
-
Для тих, хто планує купувати авто хочу порекомендувати TD Insurance. Я передивився багато страхових, діапазон цін для моїх вхідних даних : 225-350 $/ міс. У TD в мене вийшло 125$/міс, оформити можна все онлайн, нікуди телефонувати не треба, може комусь знадобиться.
-
І мені скиньте🙏🏼
-
Теж цікавить
-
Міст, Укрпошта також дуже дорого, рахувала на сайті то укпошта -+9300 а міст +-8300, за 20 кг, не підскажете якщо з Польщі відправити? Можливо є якісь дешеві
-
Доброго дня. Скиньте і мені будь-ласка.
-
♟️Шахи для дітей та дорослих ♟️ Індивідуальні заняття з тренером КМС по шахам в Zoom. Інтерактивні цікаві завдання, вирішення логічних задач. Ваша дитина з користю проведе час! 1 година -200 грн.(5€) Пробний урок безкоштовно ☺️ Пишіть для запису на пробний урок у месенджер або +380665512373🧾Павло
-
Доброго дня . Можна і мені . Дякую