Ukrainian Ottawa
-
Доброго дня . Можна і мені . Дякую
-
Ну мій вибір не підключати телефон до незнайомих мереж, чого і всім раджу
-
Доброго дня. Шукаю контакти нотаріуса в Оттаві. В ідеалі - ближче до Канати. Буду дуже вдячна за допомогу!
-
BOARD GAMES NIGHT🃏 Хочеш добре провести суботній вечір у хорошій компанії? У нас є ідея!😏 🕧 Субота, 11.02, о 18:00 📍 911 Carling Avenue, кафе «Україна» • Українське ком’юніті💬 • Музика🎶 • І, звісно, настільні ігри!🎲 Тож, не забудьте гарний настрій, улюблений смаколик, та захопіть будь-яку свою настільну гру✨🧩 ❗️Маємо 2 банки :) • для ЗСУ(збір "Госпітальєрам" — добровольчій організації парамедиків) • для розвитку кафе «Україна» 👉📥 *внесок вільний
-
Привіт. Підкажіть буль ласка, як оформити і де медичну страховку RAMQ? Знаходжусь територіально в Gatineau. Онлайн форма не працює, на дзвінки ніхто не відповідає. Офісу їх тут немає. Який глухий кінець. Дякую
-
Готівка, або придбати картку. В OCCSC маємо безкоштовні проїзні на пів року за CUAET, якщо ви раніше не отримували, напишіть [email protected]
-
Допомога у складанні резюме за Канадськими стандартами. Маю досвід роботи в HR в Канаді. З усіма питаннями, будь-ласка, звертайтесь у директ.
-
Добрий день всім. Питання. Ми летимо до Оттава але через Торонто.Повинні обов'язково робити WP v Toronto ??Чи можемо і в Оттава?
-
Пробачте. Багато чого читав. Вже і не пам'ятаю. Дякую
-
Вибачте знов.
-
А хто міняє ?