Ukrainian Ottawa
-
А чого з рейсу зняли?
-
А можна і мені? Про всяк випадок щоб мати уяву про такі компанії та, можливо, самій запропонувати своєму роботодавцю )
-
Доброї ночі! Я хочу зробити невеличкий збір для наших військових, це будуть одноразові обігрівачи для рук і ніг і теплі шкарпетки! Як що є бажання- долучайтесь, гроші не в приорітеті, ви можете купити і я заберу, або домовимось де я зможу забрати. Знайшла в Costco дешевше ніж на Амозоні
-
Усіх, хто хоче попрактикувати англійську мову в ігровій формі та познайомитись з іншими жителями 🇨🇦 Оттави, запрошуємо на гру на соціальну дедукцію - 🕵️🕵🏻♂️ класичну мафію англійською мовою. У цю неділю 29 січня з 🕐 13:00 і приблизно до 17:00 за адресою 655 Terry Fox (Kanata). Новачкам пояснюємо правила. Достатньо середнього рівня англійської. Участь безкоштовна. Для реєстрації пишіть в особисті повідомленні або відмічайтесь "Піду" в івенті нашої фейсбук-групи Mafia club in Ottawa (тут посилання блокуються, тому пишу лише назву).
-
так.
-
Не знаю чи для українців, але нам сказали, що не важливо яка адреса, ви її просто в анкеті там вказуєте (яку маєте) і все
-
Дякую, вони для українців роблять виняток? На веб-сайті кажуть, що це має бути документ.
-
А можна і мені лінку, дуже цікаво 🙏
-
Можуть дати адресу готеля. Proof of residency для отримання сін не є обов‘язковою умовою
-
Як отримали SIN, якщо не має proof of residency. Люди живуть в готелі від Червоного хреста.
-
В видео говорят. Бархевен
-
А какой это район, не подскажите?