Ukrainian Ottawa
-
Дякую за відповідь )))
-
Скажіть ще з приводу внутрішнього паспорту - якщо в мене не вклеєна фотокартка в 25 років (1,5 року) - то в заяві як вказувати ? Що в мене немає актуального ? Чи вписувати цей, що є?
-
До часу треба звикнути ) Дякую за відповідь )
-
Якщо коротко, то всім країнам все одно на документи випущені іншою країною. І зауважте, що в Оттаві зараз 6-та ранку, якщо хочете адекватні відповіді, краще питати через 3 години, коли люди хоча б кави вип'ють
-
Я в Канаді ще не була, тому і запитую тих, хто вже мав подібний досвід
-
А як ви думаєте Канада буде потребувати?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, хто заповнював онлайн форму на візу для українців там є питання: "Якщо дитина подорожує з одним із батьків" то потрібно прикріпити дозвіл від батька. В якій формі повинен бути цей дозвіл? Нотаріально завіренний або написанний від руки? Так як мій чоловік по закону не має право покинути країну під час дії воєнного стану. Буду дуже вдячна за відповідь.
-
Загугліть "recommended concent letter for childen travelling abroad", завантажте в пдф, роздрукуйте. Заповніть всі дані паспорту чоловіка, його телефон, хай підпише. У нотаріуса завіряти не треба!
-
Дякую
-
Привіт. Є робота для чоловіків за кеш на сьогодні. Потрібно занести меблі в будівлю. Роботи десь на 4 години. Оплата 20$ за годину.
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка, а які потрібно мати документи, перед вильотом в Канаду? Буду дуже вдячна.
-
Я мала на увазі, що по Cuaet потрібно роздрукувати якісь листи, які потрібні при в’їзді. То ж хотіла уточнити, які і може щось потрібно
-
Ви не так зрозуміли мабудь
-
Паспорт з візою, а далі на ваш розсуд, що Ви плануєте , чи подаватись на PR, чи побути трохи і повернутись.
-
Ви можете роздрукувати, але у нас їх навіть не запитали. Якщо в листі написано, що роздрукуйте, то візьміть з собою, бо раптом у Вас буде офіцер якому то знадобиться
-
Дякую, не знала Бо казали, що їх треба друкувати
-
Там листи, які потрібно роздрукувати написано в листах. Але ми друкували і не потрібно. У Вас по візі все видадуть, не треба ніяких документів
-
Дякую
-
Підкажіть, хто здавав медичний тест нещодавно у цій клініці і ціну? Писали що для дорослих 150 Дол і дітям 100. Зараз дзвонив їм, так вони нарахували 150 на кожного дорослого , плюс ще по 75 Дол за chest x-ray. Тобто 225 з кожного дорослого... На нас 2 дорослих плюс дитина 16 років плюс дитина 5 років виходить 775 Дол... (225+225+225+100)....
-
Я казав..
30 Jan 2023, 02:32
3893/27824
37 minutes ago