Ukrainian Ottawa
-
Доброго вечора, скажіть будь ласка чи правда що виплати 3000₴ по приїзду в Канаду по програмі Cuaet закінчаться 31.03.2023?
-
Тоді дивно. Ми теж там були. Заплатили 500 нас четверо. Двоє дітей і двоє дорослих
-
Тут куди йти? Send an email?
-
Скажете тоді що і як, думаю багатьом буде корисно. Бо багато хто рекомендував цю клініку в тому числі і через ціну
-
Так, дивно. Зараз подзвонив по іншому номеру, залишив голосове... Чекаю, коли передзвонять...
-
Добре...
-
18 Deerfield dr 1004 Nepean, ON ,K2G4L1 10 этаж, домофон 1004 Ориентир рядом Algonquin college!
-
Здравствуйте! Оттава! Раен Nepean! Algonquin college! Маникюр+выравнивание гелем +гель лак 35$ (однотон) Педикюр+гель лак 35$ 6138906593 Оля
-
Оформляли в ТD Insurance без проблем по телефону. Как получите местные права, сразу дайте им знать дабы уменьшить размер платежа.
-
Отже, все вірно, нас записали на наступний тиждень. З дорослого 150 Дол, з дитини 100 Дол.... То мабуть в них розіграш був на честь Святого Валентина))))
-
Підскажіть як в Польші оформили emotional support animal? (Можете написать в личку)
-
Підскажіть будь-ласка район де вулиця Adeline St напроти парку Commissioner Park безпечний?
-
Доброго дня. Чи знає хтось гарного колоріста в Оттаві або краще в Гатіно? Дуже потрібен гарний колір👩🦳
-
Зі святом друзі❤🇺🇦 Ви підписані на всі наші сторінки? ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 🇺🇦Українці Торонто в соціальних мережах: Instagram Toronto Facebook Telegram Instagram USA & Canada
-
Доброго дня всім !!!! Я з жінкою тільки приїхали Підскажіть будь ласка, як і де шукати роботу на trucks ???
-
Ну як мінімум для початку потрібно ліцензію отримати
-
Добрый вечер , хочу спросит есть ли волонтеры которые смогут мне помочь , я прилетаю в конце месяца в Оттава и вообще нечего не знаю там
-
Введіть в пошуку групи нещодавно обговорювали цю тему
-
А до кого звертатися з приводу житла на 14 днів? Мені поки ніхто не відповідає 😔
-
В аеропорту одразу до організації.
30 Jan 2023, 02:32
3924/27984
about 17 hours ago