Ukrainian Ottawa
-
Доброго дня !!! Волонтерські організації які допомагають є тільки в Оттава , чи наприклад Ванкувер тощо ???
-
На мою думку комфортабельні літаки та добрий сервіс.раніше літали в арабські країни цією компанією.чоловік рік тому летів з сша.навушники,капці,шкарпетки,пов'язка на очі для сну вам точно дістанется.дітям іграшки або книжечки.навіть зубну шітку і пасту дали.їжа у турків дуже смачна навіть в літаку.ви не пожалкуєте
-
Про всі додатки повністю згодна - це все було і на перельоті до Канади
-
Якщо порівнювати Lufthansa і Turkish airlines, то у останніх менш комфортабельний літак, я маю на увазі місце для ніг та самі сидіння. Але обслуговування хороше. В цілому авіакомпанія абсолютно нормальна, питань не було.
-
Дякую. Бо летіти довго, все думала чи буде зручно 😊
-
Ми цією компанією куди тільки не літали. Останнім часом їжа та сервіс стали гірші. Літаки дуже різні, від маленьких до величезних. Які літають до Канади, навіть не маємо уявлення. Будемо летіти у кінці березня. Обрали через Монреаль, тому що так дешевше, ніж через Торонто, наступного дня літак Монреаль Оттава. Все це купували єдиним білетом. Дуже велика кількість багажу дається 2*23 кг на людину ще й ручна поклажа.
-
Мені здаеться має бути великий літак) про багаж як теж знаю, це добре. Мій чоллвік летів до Канади але Air Canada, то йоиу дуже сподобалася літак. Але ми мабуть будемо летіти, як ви, Turkish..тому й питала))
-
Доброго дня мій чоловік шукає роботу
-
Ми цією компанією летіли з Аммана до Франкфурта то літак був дуже не зручний.сидіння просто дерев'яні якісь.бутерброд дуже не смачний.ні хто не їв.в прибули вночі і все закрито.поїсти ніде.а потім тіки печиво і чіпси знайшли купити.надіялися що до Торонто годувати будуть краще.те що можно було з'їсти це печиво і сок.це при тому що всі не примхливі в їжі.но то був просто жах.ковтали бо були всі дуже голодні.мені вперше було соромно перед дітьми що вони таке мусять їсти.тож ніякий комфорт не в радість коли ти летиш через океан дуже голодний.стюардеси всі примітивів.не присіли весь політ.всі уважні,привітливі.
-
Мені цікаво, а хто літав трансатлантику Lot, що скажете?
-
По кількості їжі - її небагато, немає нескінченних снеків, як у Lufthansa або United Airlines, якими я літала, але то було в доковідні часи. З приводу смаку - на нашому перельоті до Торонто все було смачно і всім всього вистачило. З приводу сидінь - згодна повністю. Ми з Торонто до Оттави летіли Air Canada зі стандартними шкіряними сидіннями, то вони були зручніші. Але основне питання, що вибору-то особливо немає)) Можна переплатити вдвічі і летіти іншою авіакомпанією з більшим комфортом. Якщо питання стоїть саме так, то тут вже кожен вирішує сам. А якщо ні, то абсолютно нормально можна летіти в Туркішами
-
В середньому ряду було не коміортно летіти.
-
Видавали подушки і плєди. Дитині дали розмальову і меню дитяче було.
-
Ще і літак натголина запізнився.читала, що це норм практика. Всі пересадочники не встигли на рейси
-
Я летіла. Ну таке…крісла для мене не зручні. У дитини не працював звук на планшеті. Їжа нормальна в принципі. Спаки капець не комфортно. Місця дуже мало
-
Привет 👋
-
Дякую за інформацію! Так, запізнення - це нормально навіть для топових авіакомпаній. А подушки - це добре, бо Turkish airlines їх не давли)
-
Перепрошую, а яка саме авіакомпанія дає два місця багажу по 23 кг. Бо маю зброньовані квитки на Аirtransat з Парижу до Монреалю, але опція про два місця багажу, згідно інформації на сайті доступна лише для пасажирів з тарифом Eco Flex, але які здійснили бронювання до 22.04.2022 року?
-
Це скоріш всього летіли через дівчат з группи в телеграмі і там квитки купували
-
Ми летіли з Каїру, і EgyptAir одразу дали два по 23 кг, в них навіть іншого варіанту і не було, хоча ми планувалили не багато речей брати
30 Jan 2023, 02:32
3964/27944
about 2 hours ago