Ukrainian Ottawa
-
Перепрошую, а яка саме авіакомпанія дає два місця багажу по 23 кг. Бо маю зброньовані квитки на Аirtransat з Парижу до Монреалю, але опція про два місця багажу, згідно інформації на сайті доступна лише для пасажирів з тарифом Eco Flex, але які здійснили бронювання до 22.04.2022 року?
-
Це скоріш всього летіли через дівчат з группи в телеграмі і там квитки купували
-
Ми летіли економ клас, крісла трохи незручні, мало місця. Біля нас сидів високий чоловік , то він взагалі не мав де ноги подіти А так, в принципі задоволені, годували теж добре, ніхто голодним не був Але в літаку я бачила і більш зручніші крісла, це все залежить від класу та ціни квитка.
-
Чи хтось в курсі, українські рецепти на ліки є сенс брати із собою, чи по ним 100% нічого у канадській аптеці не відпустять?
-
Всім привіт 👋 Я онлайн тренер та дієтолог з індивідуальним підходом Допоможу зробити здорову спину та тонус тіла Зробити правильний та збалансований раціон 🥑 Накачати попу як 🌰 Пишіть у оп та отримайте безкоштовну консультацію та рекомендації🤝
-
Хто може прихистити на пару днів в Оттаві?
-
Щомісяця 60 доларів.Якщо хочете зв‘язати з телефоном то можливо навідь без заміни номера(тобто вони підключають до вже існуючого в вас пакету,ця услуга коштує 10 баксів+60 доларів більш меньш цікавий тариф)В кого айфони дуже вигідно купувати єсімку(вона сімейна,тобто 60 баксів,але користується вся сім’я)
-
Доброго дня! На 20 лютого, приблизно на півтори дві години, потрібні волонтери для допомоги з організацією заходу присвяченого річниці війни ❤️🙏🇺🇦 Захід організовує посольство України в Канаді Потрібні люди для координації натовпу, хтось хто може роздати прапорці і люди які будуть розгортати 30 метровий прапор Можливо хтось хоче/може прийняти участь, пишіть мені😊 Дякую;)
-
Чарівні дівчата, якщо ви ще не були на наших чарівних п’ятницях, саме час приєднатися💝 Цієї п‘ятниці підготувала для вас нову програму: Тілесно-музична практика, яка допоможе відчути: 🌎 заземлення, відчуття себе добре там, де ти є зараз 🔥 звільнення від напруги, стресу 💃 наповнення та усвідомлення власної краси 👨👩👧👦 зв'язок з силою роду та нації А також, як завжди, сила жіночого простору💙💛 ❗️При собі мати змінне взуття, шкарпетки, зручний одяг, йога-мат чи плед. Якщо не маєте-напишіть мені у приватні повідомлення. Вартість $20. Реєстрація у приватні повідомлення мені. Чекаю на зустріч❤️