Ukrainian Ottawa
-
Тут хтось запитував про роботу, можливо буде актуально
-
Через Meest, на сайті в них онлайн можна прорахувати вартість, самостійно запакувати і створити посилку, роздрукувати лейбл і відправити або через Canada post або через Meest, коробка в 5 кг нам обійшлась в 80$, принесли в Украіні додому за 2 тижні, все вчасно
-
Добрий вечір , в мене батько час від часу потребує помічників на будівництво , якщо цікавить як додатковий заробіток -звертайтесь в приватні повідомлення :)
-
Добрий вечір) ніхто не може порадити роботу на будівництві в Оттаві? Дякую
-
Добрий вечір! Відправляли Meest, але теж було дорого, відправляли ноутбук. Звісно ціна була не як квитки туди і назад
-
Шановні,дорогі українці! Хто мав нагоду, відправляти посилку в Україну? Підкажіть, будь ласка, як ви відправляли? ( про це в групах уже було, але не нахожу). Сьогодні хотів відправити через Канада пошта, але за ту ціну, що вони озвучили, можна самому злітати в Україну. Можливо хто користувався другими операторами, поділіться досвідом. Дякую.
-
1 bedroom ~$1,750, 2 bedrooms ~$2,000, 3 bedrooms ~$2,300
-
То такі середні ціни в Оттаві? А 2бедрум скільки коштують? Потрібно з весни
-
Огляд таунхауса в передмісті Оттави, Сіцвіллі, за $2,200 на місяць. 3 спальні кімнати та 3 ванни.
-
До Лери i OCCSC зi скрiну Нiка також можна, думаю, звернутися ))
-
Мені здаєтся, далі піде вже реклама міграційних консультантів і тд. Вся інформація є у відкритому доступі, не ведіться на спекуляції. До міграційних можна на консультацію сходити за 100 доларів, але давати по 5-6к долларів за кейс.. На ваш розсуд, якщо є куди гроші витрачати)
-
Пока нам бесплатно как друзьям и ближайшим родственникам мужа то можно и так сделать)☺️
-
Подивиться в історії чату, писали про це, от знайшов
-
У Оттаві зараз безкоштовним готелем займаються волонтери з CUIAS. Напишіть їм сюди [email protected]. Звернiть увагу, що, якщо запросите готель у Торонто чи Монреалi по приїзду, вам не нададуть його у Оттавi
-
Как есть, имею доверие к этому источнику, так как это прямая работа с мигрантами. Поэтому как прилетим то только обратимся туда где есть миграционные сотрудники в помощи легализации и получения пр) Я сказала, а уж ересь или нет то время покажет 😌