Ukrainian Ottawa
-
Окі, дякую! :)
-
Дякую!
-
А можливо хтось знає якщо лікар виписує антибіотики в лікарні дитині- страховка охіп карти покриває ліки чи ні?
-
Дякую
-
Здравствуйте
-
Мы помогаем с резюме. Better - fufure . Org
-
В мене теж є питаннячко. Що робити тим кому 65+? Як закінчиться 3 роки, віза. ПМЖ для таких це щось недосяжне. Робота є, але не з списку. І дуже важко працювати в такому віці. Настане час коли працювати буде вже неможливо. Рідне місто в Україні зруйновано і окуповано. Що робити через 3 роки (actually вже через 2 роки і 2 місяці)???
-
Мы с сыном приехали 5 февраля и я сейчас ищу работу. В Киеве работала фитнес тренером и массажистом. Может кто то видел или знает вакансии? Сейчас готова на любую работу чтоб освоиться.
-
Як я зрозумів з дописів інших то єдиний варіант, щоб вам допомагали ваші канадські родичі. Тут нема великої пенсії і прийнято ще з малого віку відкривати рахунок та накопичувати собі заощадження на старість. Те що платять літнім людям в якості грошової допомоги не та сума на яку можно повноцінно жити.
-
Нам по рецепту охіп безкоштовно (в аптеці сказали що до 24 років покривають фактично все)
-
Ну нам в аптеці( я не запам'ятав назви) по рецепту сказали- дитині до 12 років і людям старшим за 60- безкоштовно ліки, а дружині за її ліки 94бакси потрібно заплатити.
-
Моїй дитині 15 рочків 🤗
-
Краще прилітати вдень, ви встигнете оформити документи в аеропорту і сісти на потяг до Оттави. Ми прилетіли в 12, десь о 15 вже були з документами і багажем. О 17 був потяг до Оттави. Від аеропорту ходить безкоштовний шатл бас до станції Дорваль. Там вам допоможуть погрузитися на потяг. Єдине, 1 велика валіза не більше 23 кг на 1 білет. За більше - доплата. Читайте на сайті via rail умови. Нас поселили недалеко від вокзалу, на який ми приїхали в Оттаві.