Ukrainian Ottawa
-
Развитие вашего бизнеса в 2023 году – реальность, а не миф вместе с Digital agency "Wiwa" ! 🔥 Мы поможет вам в продвижении вашего бизнеса, творчества или личности и выведем на новый уровень дохода и узнаваемости! 📌 Мы специализируемся абсолютно на всех соцсетях, занимаемся настройкой рекламы, полностью упаковываем посадочные страницы и делаем так, чтобы вы имели заработок и успех уже в первые 2 недели сотрудничества 😎 Кроме того: 💼 Кейсы и портфолио предоставляем в личные сообщения 💫 Работаем на всех языках вне зависимости от вашего рода деятельности ✅ У нас самые лояльные цены на пакеты продвижения и настройку рекламы в штатах Всё это и многое другое вы сможете получить благодаря Digital agency "Wiwa" ! 😍
-
Доброго времени суток! Меня зовут Екатерина предлагаю Вам свои услуги в изготовление украшений из бисера (по фото), а так же есть мой ассортимент в наличии и под заказ. Я нахожусь в Украине, Николаев. Отправка по всему миру +380672036280 Ассортимент и цены
-
Bulk Barn і смажена і ні
-
щойно отримав email для проходження опитування: *Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC) invites you to take part in a voluntary survey about your experience with the CUAET and your experiences in Canada so far!* You have received this email because you obtained a Canada-Ukraine Authorization of Emergency Travel (CUAET) visa, or because you were given an extension on your visa due to the CUAET measures. We are asking you to complete a survey about your experiences with the CUAET and your experiences in Canada so far. IRCC has posted a NOTICE that confirms the survey is authentic and led by IRCC.
-
звичайне опитування за бажанням
-
звичайно ні)
-
я не проходив. це обов'язково?
-
я також пройшов його
-
Що знаю із власного досвіду.Ще заселяють,але вже декілька знайомих кажуть,що не знайшли в Монріалі нікого ,хто міг би допогти.В Торонто є окремий стенд.Вони розселять та допомагають .Ми так жили 4 дні в Торонто,потім вирушили до Оттави.Але тут вже самостійно .Тому ,якщо Вам потрібен готель в Оттаві ,просіть одразу в Оттаві.Це група волонтерів з Гатіно,це провінція Квебек ,де Монреаль.Запитайте в них,можливо вони знають більше інформації [email protected].
-
У мене син хворів 3 місяці тому, було вірусне захворювання, сімейний лікар виписала йому антибіотики, сказала що не безкоштовно, але я прийшла в аптеку, їх приготували протягом 30 хв, 2 флакони, запитала скільки потрібно заплатити? В аптеки сказали що це безкоштовно , йому 7 років
-
😔дзвіниця тощо
-
Hello! Do you have any news about WES for Ukrainians?
-
Hi guys
-
I have a question. The cuaet program for Ukrainians is supposed to end by the end of March. Anyone who got the visa prior to this date will be able to benefit from all the aspects of the program? Do you have any info abt the extension of the program?
-
Развитие вашего бизнеса в 2023 году – реальность, а не миф вместе с Digital agency "Wiwa" ! 🔥 Мы поможет вам в продвижении вашего бизнеса, творчества или личности и выведем на новый уровень дохода и узнаваемости! 📌 Мы специализируемся абсолютно на всех соцсетях, занимаемся настройкой рекламы, полностью упаковываем посадочные страницы и делаем так, чтобы вы имели заработок и успех уже в первые 2 недели сотрудничества 😎 Кроме того: 💼 Кейсы и портфолио предоставляем в личные сообщения 💫 Работаем на всех языках вне зависимости от вашего рода деятельности ✅ У нас самые лояльные цены на пакеты продвижения и настройку рекламы в штатах Всё это и многое другое вы сможете получить благодаря Digital agency "Wiwa" ! 😍
-
Друзі , вітаю . Підкажіть , будь - ласка , гарний магазин бітової техніки в Оттаві
-
Мені щоб подивитися на полках , може акції якісь будуть або товар з вітрини . Щось таке … Амазон буде дорого
-
Та ну