Ukrainian Ottawa
-
Буду вдячний за посилання )
-
Добрый день, подскажите пожалуйста. Ребенку 4 года в декабре исполнилось, планируем в Оттаву. Ему в детский сад (сколько это стоит)? Или в прескул (сколько это стоит)?
-
Здравствуйте!Есть ли тут в группе мастера маникюра которые уже в Канаде?Такой вопрос : будет ли работать наша техника в Канаде?И где лучше брать материалы на первое время везти с собой из Украины или проще уже все по месту купить?
-
Посмотрите на технике, если там написано 110V-220V, тогда да. Если только 220, то вряд ли
-
И не забудьте купить переходники, тут другие розетки
-
Всім привіт, я з сином 15 років і товаришем прилітаємо 9 березня в Торонто. Підкажіть будь ласка до кого можна звернутися по поселенню в готель і з пошуку житла в оренду. Велике спасибі за допомогу Всем привет, я с сыном 15 лет и товарищем прилетаем 9 марта в Торонто. Подскажите пожалуйста к кому можно обратиться по поселению в гостиницу и по поиску жилья в аренду. Большое спасибо за помощь Також потрібна порада людини яка працює в Убер. Допоможіть будь ласка Так же нужен совет человека который работает в убере. Помогите пожалуйста
-
Доброго дня. Можливо хтось летів з Люфтганзою та знає, чи треба з 2 вакцинами здавати тест перед посадкою?
-
поселення в готель це гугліть CUAIS. вони надають житло. житло шукати на rentals або kijiji. але для того що б зняти житло є багато АЛЕ, те ж саме з убером. це все не так просто
-
Спасибо большое за информация
-
Я скину Вам в личку ссылку группы чата по Уберу, надеюсь, поможет Вам 🌼
-
А я з яких пір March став серпнем?
-
Доброго ранку! Порадьте де можна купити нормальний творог? Там де я брала, зараз немає:(
-
В русском или польском магазинах. Также не плохой в Костко
-
Якщо є робота або заощадження, ріелтор Olga Richer може допомогти. (613) 265-2354
-
At any Loblaw's store
-
Всім привіт, Маю один квиток на сьогодні на 14:00 на Salon des Livres у Гатіно. Хотіла дуже поїхати, але у малого температура :( Захід безкоштовний
-
Ніяких тестів не питали. Летіли люфтганзою краків-франкфурт і далі вже ейр кенада(але квиток один був і купляли на сайті люфтганзи)
-
А в якому саме?
-
Якби він там був:( але в 4 немає з тих яких шукала
-
Скажіть, а багаж Ви купляли тільки до франкфурта, а на ейр Канада він входить у вартість квитка? Бо щось не можу розібратись з багажем
30 Jan 2023, 02:32
Post 4404 of 27584
about an hour ago