Ukrainian Ottawa
-
В тему загубленого багажа... Завжди цікаво, ніхто ж не перевіряє, чи взяв ти лише свою валізу, чи свою плюс бонус-сувенір чиюсь ще? Хтось явно це також прошарив
-
Ну да, кіндер-сюрприз свого роду. Може ще й підійдуть)))
-
Летіти кудись, щоб вкрасти чиїсь труси?)))
-
Тут така справа, що до валіз мають доступ тільки пасажири та робітники анропорту. Квиток на літак коштує дорожче ніж тряпки в валізі
-
Наші валізи хтось чемно зняв з лєнти та поставив біля колони🤣
-
Ну це вже робітники аеропорту постаралися. Ми говоримо саме про те, що один з пасажирів може прихопити разом зі своєю і чужу валізу.
-
Труси бувають різної вартості. Не порівнюйте. В мене колись з валізи вкрали всю доглядову косметику,а там не одна сотня доларів була. Прилетіла на Тенеріфе без багажу,а коли його повернули,то жодної баночки не було.
-
Випадково і я колись з лєнти зняла чужий🤣 але вчасно помітила, що нема наклейки як у мене
-
Ну випадково так, ми про навмисне ж, про крадіжку😀
-
Також був випадок,коли наш чемодан випадково взяла інша людина. Наші валізи були однакові. То залишали заяву в аеропорту,а потім нас сконнектили. Ми обмінялися. Все ок було)
-
Ага)
-
Кармічне коло
-
І чемно поставила біля колони?)))
-
Будьте готові, що при підльоті до Монреалю член екіпажу повідомить вас, що необхідно отримати весь багаж і провести митне декларування. Багаж отримували не на основній стійці видачі багажу з рейсу, а на іншій. На митниці перевірили документи на тварину і побажали успіху
-
Страхуйте багаж якщо маєте сумніви якісь. А так при перельотах багажі інколи втрачають, тому цінне в ручний багаж тільки
-
Шукаю роботу , приїхали до Оттави тиждень тому, житло маю. 24 роки. Без мови 🥲. Вчу!
-
Треба не мову вчити , а щось по спеціальності : права сдавати , курси якісь . Люди з мовою роботу не можуть знайти
-
Жесть, я сподівалась, що багаж не треба буде забирати, тоді нереально встигнути і те, і ворк перміт
-
У нас такого не было
-
Useless, insurance will not cover anything pertinent!!! Plus coverage limits are nothing.
30 Jan 2023, 02:32
4561/27873
about 15 hours ago