Ukrainian Ottawa
-
Добрий день, таке питання: до якого числа виплати 3000 доларів для українців? До 30 червня?
-
Bitcoin investment has been a greater opportunity to all serious individuals that are ready to become a beneficial citizen to various countries my aim is to help every investors that invest in my company, now to everyone that have made it through my company your aim is to focus on how to help others not to get into the hand of a real account manager it's another day for you to take up this opportunity for you to invest and earn massively from home without stress congrats once more to everyone that have made it through me.
-
الباجي الحنّاشي, чтобы писать сообщения в группе, ваше имя и фамилия не должны содержать арабские символы Действие: Я удалил сообщение. ❗️
-
Добрий день я з сім'єю нас є четверо приїджаємо до Торонто 4.04 хотіли поселитися в Оттаві або в передмісті я так зрозумів що фінансової допомоги небуде в нас бюджет невеликий чи реально десь посилитися на тимчасове житло і чи може хтось допомогти з роботою англійський нуль чи є ще якісь допомоги від уряду буду вдячний всім хто чим зможе допомогти.
-
Друзі привіт! Прошу Вашої допомоги. Я створила благодійний фонд «Океан життя» для того щоб допомагати військовим, що воюють в Україні та громадянам, що постраждали внаслідок російської агресії або опинились в складній життєвій ситуації. Можливо хтось із Вас зможе підказати контакти організацій або людей, що хочуть та можуть допомагати Україні. Буду дуже Вам вдячна. Дякую за розуміння.
-
Підскажіть ще будь ласка, чи ще є така програма на підселення?
-
В Оттаві закривають ТЦ Nordstrom Як повідомлять ЗМІ, понад 2500 співробітників буде звільнено
-
Подскажите, если с котом лететь, как это сделать и сколько?
-
А как это узнать? Когда билет покупаете у кого?
-
А сколько стоит его перевозка?
-
Скоро будемо шопінг тури до Торонто організовувати такими темпами)
-
Нажаль ця сітка взагалі уходить з Канади і закриває всі 13 магазинів 🥲