Ukrainian Ottawa
-
Softmoc
-
Hudson bay
-
Не за что Вы можете написать в Гугл dr Martins buy (название города , где находитесь) и тогда увидите ближайший к Вашей локации магазин
-
Доброго вечора громада.цікавить авто в районі 5000-6000₴,чекаю адекватні пропозиції,дякую
-
В магазин "Ottawa Perogies" на постоянно,требуется работник для обслуживания покупателей/ помощь на кухне.Обязательно хорошее знание англ.яз ,можнго только разговорного . График работы гибкий,может подойти тем кто желает совмещать работу с обучением или также всем кто хочет только работать..Предоставляеться возможность работать как неполный рабочий день так и полный. .....Заинтересованым все вопросы и резюме присылать на имейл [email protected]
-
Его можно получить бесплатно на пол года, только с адресом я вам не смогу помочь
-
Привіт! Пропоную індивідуальні заняття з англійської онлайн (Zoom/Google Meet) 🌱 Працюю з дорослими і підлітками з нуля 🌱 Знаходжу підхід до кожного 🌱 Формую індивідуальну програму 🌱 Враховую ваші зацікавлення і хобі 🌱 На домашнє завдання, окрім вправ, дивимося серіали і записуємо хвилинки про те, як минув тиждень Ціна: 250 грн/год, абонементна система оплат Пробне заняття (30 хв) – безкоштовне Про себе: - 2 роки досвіду викладання - вища філологічна освіта - рівень англійської С1 - займаюся з native speaker Працюю з інтерактивною дошкою Miro. У роботі використовую комунікативний підхід, а також сучасні автентичні матеріали. Після кожного уроку формую Quizlet sets, з якими дуже легко та ефективно вчити нову лексику. За детальною інформацією пишіть у приватні повідомлення
-
Бо ізначально планували їхати до Оттави, а в Торонто пожити місяць відпочити від перельоту. Ми працюємо з дому тому по суті нема різниці де жити, головне щоб були магазини біля дому) по центру Торонто можу сказати, що це дійсно файне місто там відчувається мультикультурність, але занадто шумно як на мене, поліцейські сирени це звичайне діло о 4 ранку, в Оттаві дуже тихо і це мені подобається.
-
Огляд бюджетної квартири на рент у центрі міста Оттава, за $1,550 на місяць.
-
Кто может посоветовать бухгалтера для заполнения налоговой декларации для newcomers ? Какие цены на услуги?
-
Для вновь прибывших, если знаете английский, то можете спокойно делать в TurboTax. Должно быть бесплатно если доходы небольшие или отсутствуют.
-
Спасибо! Бесплатно есть в наших центрах помощи, но запись на апрель.это не устраивает.
-