Ukrainian Ottawa
-
Доброго вечора! Вам не потрібні ніякі документи з місця роботи якщо ви приїхали по візі cuaet та маєте open work permit. Я теж нещодавно робила health card і працівниця сервіс Онтаріо наполегливо просила в мене документи з роботи і перебивала, а коли я все ж таки змогла вставити слово і сказати, щоб вона подивилася трохи уважніше мій ворк перміт вона сказала «упс, перепрошую, ви праві, вам не потрібно приносити документи з роботи» 😂
-
Доброго вечора.Прилітаю сьогодні о 23,50в Оттаву.Підскажіть ,куди звернутися щоб заночувати..?
-
У волонтерів тиша.Може ще є якісь організації.
-
В Отаві немає волонтерів, що працюють вночі як в інших аеропортах
-
Може спробувати відразу їхати до готеля де усіх сілять
-
Hotel Name: Courtyard by Marriott Ottawa East - 200 Coventry Rd, Ottawa, ON K1K 4S3
-
Підскажіть адресу
-
Дякую
-
Ви не знайшли группу Орлінс? Я теж тут)
-
Нет, не знайшла
-
888 5576133. Дзвоніть по цьому номері вас заселять в безкоштовний готель де є місце…
-
Доброї ночі! Чоловік шукає роботу на будівництві, вміє монтувати гіпсокартоні конструкції а також натяжні потолки, і все що зв’язане з будівництвом…
-
Привіт. І мене будь ласка в групу Орлінс. Вона хоч така існує? Чи потрібно створити? 😊
-
В отеле где селят мест нет. Для того чтобы получить бесплатное жилье нужно сейчас регистрироваться до прилёта. Иначе есть вероятность что жилье вам так срочно не найдут и придется снимать отель. Нам ели нашли семью хост и как они сказали это было чудо. Обычно хост нужно созваниваться, знакомится , договариваться. Прилетели мы 2 марта. Так что лучше узнавать заранее.
-
Все супер дякую
-
Потрібно створити))