Ukrainian Ottawa
-
Я не знаю Вашу ситуацию, ищите везде где можете жильё, сейчас очень мало выбора. Риэлтор Ольга Ричер в Оттаве может помочь, но нужна работа либо сбережения.
-
Підкажіть ще будь ласка, як краще шукати житло в Оттаві ? ( через групи, kijijji, чи через ріелтора ? Можливо є контакти хороших ріелторів ?
-
Да, нужен паспорт Если 2 человека, то нужно 2 паспорта
-
Щиро дякую всім за поради. Всіх благ вам
-
Всіх вітаю.Підкажіть при приїзді в Канаду потрібно мати медичний огляд,що саме потрібно пройти?Хтось скидував інформацію дві адреси де саме можна пройти медичний огляд для Канади,це у Львові та Києві ,дізнавався там ціна зовсім не дешева виходить.Хто може підказати інформацію,як правильно зробити.Завчасно дякую...
-
Ми через Маркетплейс знайшли.
-
Бажано отнимали G full or G2. До інакше навряд
-
Теж це питання цікавить. Дякую!
-
Підкажіть будь-ласка, в Оттаві треба записуватись по телефону для того щоб потрапити в футбанк? Всі футбанки питають адресу проживання і чи потрібно якось її підтверджувати на місці?
-
Коли ви приходите вперше, то можна без запису. Ви отримаєте продукти, Вам створять аккаунт і видадуть талончик на наступну дату та час. Потрібно підтверджувати адресу. Бо за кожним районом закріплений свій фудбанк. Ми показували договір оренди.
-
Всім привіт ✌️ Я онлайн тренер та дієтолог з персональним підходом Зроблю вам збалансоване харчування 🍏 Красиві 🍑 та рельєфне тіло ✅ БЕЗКОШТОВНО консультую та даю рекомендації Чекаю вас у лс 🙂
-
Дякую. Якщо живемо в хост фемелі і не маємо договору про оренду, не приймуть?
-
Сходіть до них та спробуйте) Але не забудьте ID. В нас замість ІD були Хелсі картки, то сказали ок