Ukrainian Ottawa
-
Ми ще в аеропорту Оттави.
-
Щас чекаємо на зворотній зв'язок від декількох людей.
-
Дуже дякую! Так, дивимося різні варіанти.
-
Через 10 днів на G2
-
(613) 265-2354 Ольга Нашла нам квартиру
-
Привет всем кто может мне аренду жилья помочь ,я сегодня на улице буду ночевать думаю,на сутки снять хотя бы ,если что я с Казахстана,без негатива пожалуйста,выгнали меня
-
Звідки починати робити документи ? Sin та все інше. Дякую всім
-
Доброго ранку всім.
-
Вітаю, батьки діток з аутизмом (приїде хлопчик 5 років), підкажіть як тут з цим, школа, медицина? можна в приватні
-
Доброго ранку. Підкажіть, якщо будинок знімають через рієлтора, послуги рієлтора завжди оплачує landlord будинку чи tenant?
-
Кто может помочь ?пожалуйста щас срочно
-
Хтось підписував такий договір оренди через рієлтора? Ми знайшли будинок через рієлтора, рієлтор прислала договір ще від себе додатковий як від рієлтора. І якщо ми вірно зрозуміли зміст- вказано, що ми маємо оплачувати їі послуги. Тому здивувались. Спитаємо ще її, але вирішила спитати ще в тих, хто вже точно орендував таким чином.
-
Риэлторам платит лендлорд который сдаёт квартиру. Если вам риэлтор даёт договор об том что Вы, тенант, обязаны платить риэлтору, то это во первых технически не легально, а во вторых Вам пытаются впихнуть недвижимость которая не зарегистрирована в системе риэлторов MLS. Это значит что лендлорд жадный и не хочет платить риэлтору, или они хотят снять с тенанта больше навара, чаще это квартира или недвижимость знакомых недобросовестных риэлторов.
-
Дякую за відповідь!
-
Благодарю за ответ!
-
Очень жадный риэлтор и лендлорд, Вы платите то что не должны платить.
-
Дякую